Başkan Acar Gazi ve Şehit Ailelerini Ağırladı

Dinar Belediye Başkanı ve Millet İttifakı İYİ Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Saffet Acar 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitlerimizi anma günü nedeniyle Gazi ve Şehit Ailelerini ağırladı.

Suçıkan Park Tesislerinde gerçekleşen programa; İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, İlçe Jandarma Komutan V. Kıdemli Başçavuş Levent Keskin, İlçe Askerlik Şube Başkanı Astsubay Ergün Alabay,Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Temsilcisi Hasan Ceylan, Türkiye Muharip Gaziler Dinar Temsilcisi Cengiz Kartal, Gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Programda konuşan Başkan Acar; “Her zaman siz değerli gazilerimiz ve şehit ailelerimizin yanındayız. Şu an memleketimizde rahat bir şekilde yaşabiliyorsak bu sizlerin sayesindedir. İlçemizde ise iki gazi ve şehit aileleri derneklerimizle koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlerin başımızın tacıdır. Her türlü dert ve sorunlarınızda şahsım ve Dinar Belediyesi olarak yanınızda biz varız” dedi.

Editör: Haber Merkezi