Başkan Acar Dinarlılar Derneğini Ziyaret Etti

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu Dinar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Dinarlı hemşerimiz Celaleddin Gürdal başkanlığında kurulan, Isparta’da yaşayan Dinarlılar arasında birlik, beraberliği sağlamak ev en iyi şekilde kaynaşmak için kurulan derneğin çalışmaları hakkında bazı bilgiler edinen Başkan Acar ve İyi Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu dernek üyelerini tebrik etti.

Ziyarette konuşan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Isparta ile Dinar arasında çok büyük bir sevgi bağı oluştuğunu belirterek Isparta Belediye Başkan Dayı Gökmenoğğlu’nun Isparta belediyesinde çok büyük işiler yapacağını söyledi. Başkan Acar konuşmasının devamında şunları söyledi, “Bu gün burada çok güzel bir mutluluk yaşıyorum. Burada tüm Dinarlıların arasındayım. Biliyorsunuzki 1995 Dinar depreminden sonra Isparta’ya gelen çok sayıda Dinarlı oldu. Bu bağlamda Ispartalılara da teşekkür ediyorum. Onlar yüreklerini açtılar, bizleri burada en iyi şekilde misafir ettiler. Şu anda Isparta’da Dinar’dan fazla Dinarlı yaşıyor. Biz Isparta’yı seviyoruz, Ispartalılarda bizleri seviyorlar. Bu arada Gökmen beyinde başarılı olacağına inancım tamdır. Kendisini yürekten kutluyor başarılar diliyorum" dedi.

“Isparta ve Dinar kardeştir”

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu Dinar ve Isparta’nın yıllardan beri kardeş şehir haline geldiğini belirterek şunları söyledi, “Göreve gelmemiz halinde Dinar belediyesiyle ortak projeler yapmak istiyoruz. Başkanımızın tecrübelerinden faydalanacağız. Dinarlılar derneğinin kurulması ile buraya geldik. Saffet başkanımızı burada görmek bizlere çok büyük mutluluk verdi. Dinarlılar derneğinin kurulması biraz gecikmişti. Çok büyük bir eksiklikti. Bu derneğe emek veren gönül verenlere çok teşekkür ediyorum. Tabiki Saffet başkanımızı tanımayan yok. Belediyecilikle ismi özdeşleşmiş bir isimdir. Saffet Başkanımızın başarıları bu coğrafyada, Isparta’da hatta Hatay’a, Mersin’e kadar inmiş durumda. Biz belediye başkanı olduğumuz gün kendisinden ve projelerinden çok istifade edeceğiz. Tecrübelerinden çok çok yararlanacağız. Isparta ve Dinar her zaman kardeştir, öyle de kalacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi