Başkan Acar: “Bir Beş Yıl Daha Birlik ve Beraberlik İçerisinde Hizmet Edeceğiz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Millet İttifakı seçim bürosunu ziyaretinin akabinde ilçeden ayrılmayarak Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar’a destek veren İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak seçim bürosu önünde birer konuşma gerçekleştirdi.

İYİ Parti Millet İttifakı Dinar Belediye Başkan Adayı Saffet Acar kendisine büyük destek veren başta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve bütün katılımcılara teşekkürlerini sunarak bir konuşma yaptı. Başkan Acar şunları söyledi, “Buraya kadar gelen değerli milletvekilime, Afyon belediye başkanıma, belde belediye başkanlarıma, il başkanım, ilçe başkanlarımı ve siz dostlarımı kutluyorum. Değerli dostlarım İYİ bir yoldayız, güzel bir yoldayız. Allah nasip ederse 31 Mart ertesi günü güzel bir bahar olacak. Afyon’da, Dinar’da Isparta’da, Tatarlı’da, Haydarlı’da, Dazkırı’da, Evciler’de, Başmakçı’da güzel günlere adım atacağız. AKP’nin doğuş yeri Afyon batış yeri de Afyon olacak. Bizler Millet İttifakı olarak bu belediyeleri kesinlikle alacağız, kimsenin şüphesi olmasın. 2 dönemdir bizleri belediye başkanlığına layık görüyorsunuz. İnşallah bir beş yıl daha birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Dinar’da düzenlediği mitinge katılarak Saffet Acar’a destek olan İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak Dinar’da yaptığı konuşmasında, Milletin yürümeye başladığını, milletin bereketli yürüyüşü ülkeye büyük bir ümit saçtığını ifade ederek şunları söyledi, “Demokrasilerde milletten daha kudretlisi yoktur. Demokrasilerde ceketimi koyar kazanırım demek hiç yoktur. Dinar’da Dinar’ın çocukları olarak her zaman tarih yazmayı seversiniz. Siz yiğit insanların çocuklarısınız. Onun için ben inanıyorum ki Dinar’da yeniden bir demokrasi destanı yazılacak. Dinar’da yine milletin dediği olacak. Mesele parti davası değil, kişilerin de davası değil. Kimseyle kavgamız yok. Biz rahmet Peygamberinin çizdiği yoldan ilerliyoruz. Kendisine taş atanlara bile rahmet diledi. Biz böyle bir peygamberin ümmetiyiz. Saffet Başkanımızla birlikte el ele, gönül gönüle verip çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur ise bir dönem daha Saffet Acar’ın Dinar’da kazanması gerektiğini, Başkan Acar’ın senelerdir destan yazdığını ifade etti. Dinar’ın 1 Nisan’da düğün yerine döneceğini de kaydeden Cesur şöyle konuştu, “İyi ki sizlerle beraber bu hareketin içerisindeyim. Dinar’ın bizim için çok önemi var. Isparta’da binlerce Dinarlı vatandaşlarımız var. Dinarlılarımızın talepleri vardı, onların taleplerini Isparta halkı ile beraber başaracağız. Bu hareket gerçekten de cesurlar hareketidir. Başından beri Saffet Acar bu hareketin içerisindedir. Sonuna kadar kendisini destekliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi