Basın Mensuplarından Saffet Acar’a Ziyaret

Dinarlı basın mensupları Dinar Belediyesi Eski Başkanı, Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Acar’ı iş yerinde ziyaret ettiler.

İki dönem boyunca birlik ve beraberlik içerisinde basınla çalışmasından ve verdiği hizmetlerden ötürü Başkan Acar’a teşekkürlerini ileten basın mensupları, asıl önemli olanın ilçeye hizmet etmek olduğunu söyledi.

Basın mensupları adına konuşan Umut Gazetesi köşe yazarı Araştırmacı gazeteci yazar Hilmi Çalışkan, seçimlerin, siyasetin her zaman gelip geçici olduğunu, önemli olanın birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp hoş bir izlenim bırakmak olduğunu ifade etti.

Belediye Eski Başkanı Saffet Acar ise, basının kendisini ziyaretlerinin çok mutlu ettiğini, 10 yıl içerisinde yerel basınla çalışmaktan da çok memnun kaldığını söyledi. Seçimlerin kazanılıp kaybedilebileceğini de vurgulayan Acar şunları söyledi, “Dinar Belediyesinde bütün ekibimizle birlikte dört dörtlük çalışma içerisine girerek en iyi hizmeti vatandaşlarımıza sunduk. Yeni dönemde yeni bir arkadaşımız belediye başkanı oldu. Dinar’a, vatana, millete hayırlı, uğurlu olsun. Burada aslolan Dinardır. Yeter ki ilçemize en doğru hizmet yapılsın. Ben her zaman dediğim gibi, Dinarlının emrindeyim, hizmetindeyim. Bizlere ne görev düşüyorsa da yapmaya hazırız. Çünkü Dinar’ı, Dinarlımızı çok seviyorum. 1995 Dinar depremin de bile sanayinin ortasına çadır kurup terk etmediğimiz bu güzel ilçemizi asla yalnız bırakmayız” dedi.

Acar’dan Yatırım Sinyali

Acarlar A.Ş. yönetim kurulu başkanı Saffet Acar, iki iş yerine bir tane daha yeni bir yatırım ekleneceğini, Çinlilerle ortaklaşa yapılan anlaşmalar gereği, ilçeye lokomotif üretim fabrikasının kurulacağını söyledi. Açılacak olan bu iş yerinde en az 320 personelin çalışacağını kaydeden Acar, “Gençlerimize iş, ekmek kapısı olmak, alınlarının teri kurumadan paralarını vermek kadar mutlu edici bir durum yok. Yüz elliye yakın çalışanlarımızla hizmet vermeye devam ediyoruz. İnşallah ilerleyen günlerde yeni projemizi yapacağız. Burada da yine Dinar’ın gençleri çalışarak evine ekmek götürecekler” dedi.

Editör: Haber Merkezi