Basın Mensupları Başkan Sarı’yı Ziyaret Etti

Araştırmacı gazeteci yazar Hilmi Çalışkan, Araştırmacı gazeteci yazar Ayhan Kalkan, Dinar Haber Gazetesi sahibi Mehmet Ali Özata, Dinar Haber Gene Yayın Yönetmeni Ramazan Gürbüz, Umut Haber sahibi Ziya Aktaş ve Umut Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İsmail Yılmaz, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı makamında ziyaret etti.

31 Mart seçimlerinde Dinar Belediye Başkanlığını kazanan Nihat Sarı’yı tebrik eden Dinarlı gazeteciler, birlik ve beraberlik içerisinde bir beş yıl dileklerini ilettiler.

Dinar’ın ve vatandaşların menfaatine olacak her oluşumu, projeyi destekleyeceklerini ifade eden gazet7eciler şunları söyledi, “Dinar yerel basını ve ulusal gazete, haber, ajans temsilcileriyle çok güçlü bir ekibe sahiptir. Dinar basını her zaman kendi memleketini düşünmüş ve ona göre hareket etmiştir. Artık seçimler ilçemizde sona ermiş hizmet dönemi başlamıştır” dediler.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ise, yerel basının çok önemli olduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydetti. Bir ilçenin gözü, kulağı ve sesi olan basını tebrik ettiğini de kaydeden Sarı, “Hepimiz bu memleketin çocuğuyuz. El birliğiyle ilçemize hizmet ederek, kalkındıracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi