Başhekime hayırlı olsun ziyareti
 
Dinar Devlet Hastanesi Yöneticisi Büyükvanlı; “Hastanemizin kalitesini en iyi yere getirmek için Çalışacağız”
 
Dinar Devlet Hastanesinde Hastane Yöneticisi Bayram Beder’in Burdur Devlet Hastanesine tayin olmasından dolayı Yöneticilik görevine atanan Bora Büyükvanlı’yı, Dinar Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Ali Özata ile Genel yayın Yönetmeni Ramazan Gürbüz ziyaret ederek kendisine yeni  görevinde başarılar dilediler.
Ziyarette Mehmet Ali Özata ve Ramazan Gürbüz; “Dinar Haber Gazetesi Dinar’da en uzun süre yayın yapan bir gazete olarak, Dinar için çalışanların daima yanında olduğunu ve onları desteklediğini, Diğer taraftan 22 yıl önce Dinar’ın gözü kulağı ve sesi olarak yola çıktıklarını ve hala bu yolda devam ettiğini, Allah izin verdiği sürece de devam edeceğini söylediler.
Dinar Devlet Hastanesinde bir yıldır  Anestezi uzmanlığı yapan Bora Büyükvanlı, Dinar Devlet Hastanesinin hizmet kalitesini artırmak için çalışacaklarını ifade etti ve sözlerine devamla ; “Hastanemizi çok iyi bir noktadan devir aldık. En iyi yere getirmek için çalışıyoruz. Bu konuda Dinar halkının da desteklerini bekliyoruz.  El birliği içerisinde çalışıp hizmet kalitemizi en üst seviyelere çıkaracağız” dedi.
Ramazan Gürbüz
Editör: Haber Merkezi