Akgün Köyü Kadın Girişimcileri Kooperatifinden Başkan Sarı’ya teşekkür

Akgün Köyü Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile Afyonkarahisar Kadın Girişimci Kurulu arasında işbirliği yapılması için destek olan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya Afyonkarahisar Kadın Girişimci Kurulu Başkanı Tülin Gürel Helvacıoğlu ve Akgün Köyü Muhtarı Serdar Karagöz ile Kooperatif yönetimi teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette; Kadın Girişimcileri Kooperatifleri arasında iş birliği yapılması ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ziyaret sonunda Belediye Başkan Nihat Sarı, Afyonkarahisar Kadın Girişimci Kurulu Başkanı Tülin Gürel Helvacıoğlu ‘na Dinarımızın simgesi Suçıkanımızın maketini hediye etti.

Kadınlarımızın el emeklerini satabilmesi için belediye olarak her zaman destek olacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Belediye olarak istihdam ve üretim olacak her çalışma ve projede imkanlarımız ölçüsünde gerekli desteği vermeye hazırız. Akgün Köyümüzde geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Kadın Girişimcileri kooperatifimizin bizlerden Pazar yerinde sergi açma talebine destek vererek el emeklerini Dinarımızda kurulan pazarlarımızda satmaları için gerekli desteği sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz. İnşallah üreten kadınlarımızın el emeği yaptıkları ürünler Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek’in destekleri ile ilimize özgü ürünlerin satıldığı albikere.com sitesinde de satılacaktır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi