AK Parti’de Eski Yeni Bütün Yöneticiler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatı tarafından Aziz Park’ta organize edilen eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, delegeler, gençlik kolları, kadın kolları ve bütün partilililer sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

24 Haziran seçimlerinde birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, geçmiş bütün başkan, yönetim kurulu üyesi ve partililere çalışmalarından ötürü teşekkür etti. AK Parti’nin çok büyük bir aile olduğunu, bütün yöneticilerin her zaman ve her şartta bir araya gelebildiğini ifade eden Er, seçimlerden AK Parti’nin ezici üstünlüğü ile çıkacaklarını söyledi.

Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya katıldığı kahvaltı programında siyasette hiç bir zaman darılmacanın olmayacağını, AK Parti’nin başarısı için herkesin gece gündüz çalışması gerektiğini söyledi. 24 Haziran günü oyları kullanıp sandıkları tek tek gezeceklerini de kaydeden Özkaya, “AK Parti’nin seçimi kazanacağından şüphemiz yok. Büyük bir zaferle seçimlerden çıkacağız” dedi.Hhhahakjdhfklsadjhfksajdfh

Editör: Haber Merkezi