Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatı Ankara’da

Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatı Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla Ankara’da gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği etkinliğe katıldı. Burada Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinleyen Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer Ak Parti Genel Merkezini ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde Afyonkarahisar’ı temsil eden Ak Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya’yı ziyaret ettiler.

Dinar’ın ve bölgesinin bazı sorunlarını aktaran Ak Parti Dinar heyeti ziyaret esnasında, ilçede yaşanan doktor açıklarının kapatılmasını, Dinar Devlet Hastanesinin B Sınıfı hastane durumuna geçirilmesi için ne yapılması gerekiyorsa ellerini taşın altına koyacaklarını belirtti.

Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, yeni bir yönetim oluşturulduğunu, bu yeni yönetimle birlikte ilçeye en iyi hizmetin sunulacağını ifade ederek şunları söyledi, “Sayın Vekilimiz, sizlerin destekleri ile ilçemizde ve bölgemizde yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan bütün işleri yakından takip ediyoruz. 2017 yılı içerisinde özellikle eğitim alanı başta olmak üzere, konut, okul, yurt ve diğer birçok kamu yatırımları bütün hızıyla yapılmaya devam ediyor. Bu bağlamda, Dinar’a AK Parti olarak gereken projelerin yapılması hususunda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten ötürü çok memnun kaldığını belirten Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar’ın tamamına yapılacak olan bütün işlerin Ankara’dan takipçisi olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Vatanımıza, milletimize, Afyonkarahisar’ımıza ve bütün vatandaşlarımıza Ak Parti Hükümeti olarak en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisindeyiz. Afyonkarahisar’ımızın ve diğer ilçelerimizin sorunlarını çözmek ve çözüm üretmek için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerden isteğimiz herkesin bulunduğu bölgede çalışmalarına dört elle sarılmasıdır. Herkes işini layıkıyla dört dörtlük yaparsa bir yerlere gelebiliriz. Bu nedenle hep birlikte bir bütün olarak ülkemize hizmet etmeye devam etmeliyiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi