AK Parti'de Aday Adayları Tanıtıldı

AK Parti Dinar İlçe Başkanlığı hizmet binasında Dinar Belediye Başkan Aday Adaylarının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Dinar Belediye Başkan aday adayları olan, Neşe Taşpınar, Muharrem Öztürk, Burhanettin Yüksel, Ahmet Çetin ve İrfan Cihan'ın yanı sıra haydarlı Belediye Başkan Aday Adayları kadir Öcel, Ümit Güner ve Tatarlı Belediye Başkan Aday Adayı Şuayip Çiçek birer konuşma yaparak kendilerini Pazar günü Afyonkarahisar'da yapılacak temayül yoklaması öncesinde tanıttılar.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, oy kullanacak hiç kimsenin taraf olmaması gerektiğini, her aday adayına eşit mesafede yaklaşılması gerektiğini söyledi. Kim aday olursa olsun diğer bütün aday adaylarıyla AK Parti'nin Dinar Belediyesini kazanması için mücadele vereceklerini de kaydeden Er, "Burada büyük bir kalabalık ile aday tanıtım toplantımızı yaptık. 5 tane bir birinden değerli aday adayımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek 31 Mart'taki seçimlerimizi kazanacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ise AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, temayülde oy kullanacak olan üyelere nasıl ve ne şekilde oy kullanacaklarını anlattı.

Editör: Haber Merkezi