AFSAD Üyeleri Dinar’da İftar Yemeğinde Buluştu

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) Dinar Temsilciliği ve Isparta Auto King sahibi Mustafa Yeşilova’nın katkılarıyla Dinar Suçıkan Park’ da dernek üyelerine iftar yemeği programı düzenlendi.

Geleneksel hale gelen program, Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Bekir Özerdem, Ak Parti Eski Dinar ilçe Başkanı Burhanettin Yüksel, Bölgenin Acenteleri, Afyonkarahisar merkez Acenteleri, Dinar, Dazkırı, Evciler, Başmakçı dernek üyelerinin geniş katılımları ile gerçekleşti.

İftar yemeğinde bir araya gelen sigortacılar birlik ve beraberlik içerisinde, okunan ezanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Düzenlenen programda (AFSAD) Dinar Temsilcisi Bilal Demiröz davetlilere sigorta acentelerinin aşılması beklenen sorunları dile getirerek, birlik beraberlik mesajları verirken, davetlilere hoş geldiniz konuşması yaptı. Daha sonra Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Bekir Özerdem şunları söyledi. Tüm yönetim kurulu üyelerinin ismini okuyarak davetlilerden alkışlamalarını istedi. Özerdem, ‘ Bize bu gecede buluşturan Isparta Auto King sahibi Mustafa Yeşilova’ya teşekkürlerimi sunarım. Bizim dernek olarak 2009 yılından bu yana geleneksel olarak devam ettirdiğimiz. Birkaç gün önce onuncusunu düzenlediğimiz iftar yemeğine Dinar, Dazkırı, Başmakçı, Evciler tarafından katılım oldu. İftar yemeğinde bizleri yalnız bırakmayan bu bölgenin Acentelerine teşekkür ederim.’ dedi. Programın her yıl Dinar’da düzenleneceği belirtildi. Tahsin Baytar/Dinar

Editör: Haber Merkezi