15 Temmuz Şehidimiz Şükrü Bayrakçı Hatıra Ormanı’na ziyaret

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Dinar Kaymakamlığı ve Belediyemiz tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz’da Şehit olan hemşehrimiz Şükrü Bayrakçı’nın isminin verildiği Hatıra Ormanı’nda yapılan iyileştirme ve bakım çalışmaları ziyaret edildi.

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Dinar İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Necip Kacar, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, Orman İşletme Müdürü Serdar Özel, Dinar SYDV Müdürü İrfan Yüksel, Dinar İlçe Tarım Müdürü Yavuz Karakuyu, 15 Temmuz Şehidimiz Şükrü Bayrakçı’nın dedesi Şükrü Bayrakçı, Kazanpınar Köyü Mustafa Güven ve beraberindeki heyetin katılımıyla Orman İşletme Müdürlüğü ve köylüler tarafından İlçemiz Kazanpınar Köyünde oluşturulan Şehit Şükrü Bayrakçı Hatıra Ormanında yapılan çalışmalar ziyaret ederek dikilen fidanların bakımını ve sulamasını gerçekleştirdiler.

Dikilen fidanların sulanmasının ardından Orman İşletme Müdürü Serdar Özel tarafından ziyarete gelen heyete Hatıra ormanında yapılan bakım ve iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Programın devamında ise 15 Temmuz Şehidimiz Şehit Şükrü Bayrakçı’nın ve tüm şehitlerimizin ruhuna ithafen Kuran’ı Kerim tilaveti okunarak günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program son buldu.

Editör: Haber Merkezi