Dinar devlet hastanesinin ödüllü kardiyologu hastalarıyla tek tek ilgileniyor

Hastaları Ödüllü Doktor Hanıma hastane yönetimi ayrı ödül vereceğine yanında ona yardımcı olacak bir hemşire bir yardımcı versin diyor. Bende muayene için gittiğimde sıramı beklerken izledim ki doktor hanım içeriye sırası gelen hastayı kapısını açarak çağırıyor. Çünkü hastalarının çoğu yaşlı ışıklı tabelaya bakmıyor. Diğer polikliniklerde hastaları kapıdan görevli hemşire ismini bağırarak çağırıyor. Kardiyologda ışık yanıyor hasta içeri girmeyince kapıyı açan Doktor Hanım bağırarak gel diyor. Veya çıkan hastaya şu kişiyi çağırıver diyor. Doktor hastanın şikâyetini sorup bilgisayardan adını yazıp ekrana getirirken şikâyetlerini alıyor ve buyur şu bölüme muayene edelim diye hastayla ilgileniyor. Hasta üstünü başını düzeltirken doktor bilgisayardaki hasta bilgilerine bakıyor. Hastaya bilgi verirken bir taraftan reçetesini yazıyor bilgisayara işliyor vs.vsr. Bir Doktor görevini yapmak için tek başına uğraşıyor.Yetkililer ödüllü doktoru böyle yardımcısız tek başına hizmet vermesini sağlayarak ödüllendiriyor.

HASTANE YETKİLİSİNİN HEMŞİRESİ YOKMUDUR ? YOKSA YUKARDAN NEDEN İSTEMİYOR? SİYASETCİLERİMİZ NEDEN İLGİLENMİYOR?YAKIN ZAMANDA OY İHTİYAÇLARI OLMAYACAK MI? KISACASI HASTANEMİZDE KAÇ DOKTOR KAÇ HEMŞİRE VAR AÇIKLARMISINIZ.YETERLİ PERSONEL YOKMU?

Amerika da Heart Association Scientific Sessions 2017 kongresinde çalışması ile “Samuel A. Levine Clinical İnvestigor Award, International Early Career Investigator Award, Paul Dudley White International Science Team Award” olmak üzere 3 önemli ödüle layık görülmüş Devlet Hastanesinde görevli Genç Kardiyolog Dr. Duygu Koçyiğit’e BİR HEMŞİRE GÖREVLENDİRMEYE GÜÇÜMÜZ YETMİYOR MU? O gün doktorlarımızın odalarındaki ışıklı panoya baktım her bir doktorumuzun çağırdığı sıra numarası 80 ile 120 arsında olduğunu gördüm. Doktor olmak kolay değil Allah yardımcıları olsun. Bazı doktorlarımız saat 12.30 olmuş hala hasta alıyor. Kıyamıyor hastasına bekle yemek yiyip geleceğim demiyor.

  1. Hastane yetkilisi, Siyasetçilerimiz, İlçe, İl yöneticileri, Müdürlerimiz Milletvekilimi Hastanemizin ihtiyacı olan DOKTOR VE HEMŞİRE EKSİĞİNİ KAPATIN.YERİNE BİRİ TAYİN OLMADAN DİĞERİNİ TAYİN ETMEYİN ACİLEN KARDİYOLOG DOKTORUMUZA BİR HEMŞİRE TAYİN EDİN.Yoksa doktorları tebrik eden Kaymakam Mustafa Şahin “Genç kardiyologumuzun başarısı bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı. Bu şekilde elde edilen başarılar kesinlikle ödülsüz kalmamalı. Kaymakamlığımızca manevi değeri büyük olan bir başarı belgesi takdim etmeyi uygun gördük” Diyerek doktorlarımıza belge vereceğine bir hemşire vererek ödüllendirsin.O’nun hastaları ondan çok çok memnun kılık değiştirin hastalarıyla görüşün onu nasıl göklere çıkardıklarını görürsünüz.Onları hastaları dua ederek ödüllendiriyorlar.