‘Her nerede olursak olalım, başımızın tacısınız’

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Muş ili Hasköy kaymakamlığına atanan Çobanlar ilçe kaymakamı Mücahit Öztürk Şehit aileleri ve Gazilere veda ziyaretinde bulundu.

Görev süresi boyunca Şehit ailelerine Gazi ve yakınlarına büyük önem ve destek veren Çobanlar Kaymakamı Mücahit Öztürk, tayini nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesine veda ziyaretinde bulundu.

Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Şehit aileleri ve gaziler tarafından karşılanan Kaymakam Öztürk; “ Şehit ailelerine, Gazilerimize kişi olarak ta, vatandaş olarak ta, sade birey olarak ta, ayrıca devlet görevi üzerimizde olduğu için biz ne yapsak azdır. Bu uğur da bir şeyler yapıldıysa, yapılabildiyse bunlar zaten bizim görevimizdi. Biz bu görevimizi yapmakla mükellefiz. Eğer bu görevin yapılmasında bir şeyler ulaştırılabildiyse, bazı sıkıntılara çözüm bulabildiysek, görevimizi yerine getirebildiysek bunlarda sizlerin katkısı çok. Dernek olarak siz bize yardımcı oldunuz. Onun için ben size teşekkür ediyorum. Biz Şehit Ailelerini ve Gazilerimizi çok seviyoruz, sevdikte sevmeye de devam edeceğiz. Mutlaka çok eksiğimiz olmuştur, çok hatamız olmuştur, yanlışlık olmuştur, böyle bir şey olduysa af ola, Hakkınızı helal edin. İnşallah her vesileyle de nerdeysek oraya hepinizi bekliyorum.”dedi.

Başkanı İsmail Kumartaşlı ise Kaymakam Mücahit Öztürk’e şehit ailelerine, Gazi ve yakınlarına verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ederek, helallik istedi.

Editör: Haber Merkezi