Vişne Toplayan Kadınların Zorlu Mesaisi

Çay ilçesinde kadınlar, zaman zaman 35 dereceyi aşan sıcak havada vişne toplayarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.

İYİ Parti İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu, başkan yardımcısı , seçim ve hukuk işleri başkanı Eyüp Hasırcıoğlu, yönetim kurulu üyesi Ömer Yılmaz, il kadın kolları başkanı Öznur Hız, vişne Toplayan kadınları vişne bahçelerinde ziyaret ettiler..

Ziyarete Çay İYİ Parti ilçe başkan yardımcısı Mahmut Duman,Çay İYİ Parti ilçe kadın kolları başkanı Hikmet Duman, İYİ Parti ilçeyönetim kurulu üyesi Ayşe Alpaslan ve Manisa Afyonlular derneği yönetim kurulu üyesi Fatma Aköz iştirak ettiler.

Kiraz ve vişne toplamanın zor ve emek istediğini belirten kadınlar " Sabah gün doğarken bahçeye gelerek vişne toplamaya başlıyoruz.Vişne toplamak kolay bir iş değil.Merdiven dayayarak ağaçlara çıkıyoruz.Zaman zaman ağaçtan düşenlerimiz oluyor . Vişne ve kiraz insan eliyle toplanması gereken hassas ürünler. Zorluklara rağmen yılda iki ay çalışıp ailemizin ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz.Çalışmasak geçinmemiz mümkün değil.Çocuklarımızın geleceğinden endişeliyiz." dediler.

Vişne Toplayan kadınlara çeşitli ikramlarda bulunan başkan Mısırlıoğlu " Bu gün Çay ilçemizde vişne Toplayan cesur yürekli kadınlarımızı ziyaret ettik.Hakikaten büyük zorluklar içersinde çalışıyorlar.Sabah gün doğmadan akşama kadar vişne topluyorlar.Ulkemizin ekonomik durumu içler acısı.Kadınlarımız çocuklarını okutmak, ev ekonomisine katkı sağlamak için çalışıyorlar.Allah yardımcıları olsun.İnşallah kadınlarımıza birlikte İYİ Parti iktidarında güzel günlere kavuşacağız.Kadınlarımız çocuklarının yarınlarından endişe duymadan yaşayacaklar.Genel Başkanımız Meral Akşener'de bir anne.İnşaallah onu kadınlarımızın desteği ile birlikte Cumhurbaşkanı yapacağız güzel günler yakın.Güçlü bir Türkiye'yi kadınlarımızla, gençlerimizle birlikte inşaa edecegiz.Mutlu, güçlü ve zengin bir Türkiye kadınlarla mümkün.bu yolda yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi

Vişne toplayan kadınları ziyaret eden Başkan Mısırlıoğlu ve beraberindekiler vişne ağaçlarına çıkarak vişne topladılar.

Editör: Haber Merkezi