Meral Akşener Çay’da esnaf ve vatandaşla bir araya geldi

İYİ Parti lideri Meral Akşener “Memleket gezileri” kapsamında Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Esnaf ziyaretini tamamladığı sırada Akşener’in yanına gelen 2 babanın feryatı yürekleri dağladı.

2005 yılında terörle mücadelede oğlunun şehit düştüğünü ifade eden baba, “Benim oğlum, bunlar hüküm sürsün diye şehit düşmedi” dedi. Baba şöyle konuştu, “Benim oğlum şehit düştü bana 800 lira maaş veriyorlar. Bunu Fuat Oktay’ın duymasını istiyorum. Bizi rezil ettiler. Bir de Meclis’te kürsüye çıkıp “biz şehit babasına şunu veriyoruz” diyorlar. Benim oğlum, bunlar hüküm sürsün diye şehit düşmedi. Yamyamlar Türkiye’yi parsellemişler. Emekliye bin 500 lira maaş verdiler. Bu adam nasıl geçinsin? Tarım bitti, çiftçi bitti, ülke bitti, her şey bitti. Bizi kurtar abla” dedi.

“BENİM ÇOCUĞUM MUTSUZ”

İYİ Parti lideri Akşener’in yanına gelen gözleri yaşlı baba ise küçük kız çocuğunu havaya kaldırarak, “Eskiden böyle miydik? Çarık giyiyorduk ama mutluyduk. Şimdi öyle mi? Duyun bunu benim çocuğum mutsuz”

Kaynak:Yeniçağ

Editör: Haber Merkezi