BU GAFLET NİYE?

Batı dünyasının “Türkiye Türklere bırakılmayacak kadar önemli” dediğini bilmeyen var mı? Yok. Öyleyse bu gaflet ve dalalet niye?

“Biz hep birlikte Türk milletiyiz” vatan giderse neyimiz kalır?

Kol kola girmezsek yazıklar olsun!?

* * *

Biraz tarih bilgisi olanlar, biraz okuyup yazanlar, siyasiler, aydınlar ve aydın geçinenler ve elbette devleti yönetenlerden, batı dünyasının (haçlıların) bitmeyen hayalinin Türk milletini Anadolu’dan atmak olduğunu bilmeyen yoktur.

Birinci Dünya Savaşı’nın sonunda milletimize dayatılan Sevr’in, milletimizin ölüm fermanı olduğunu ve bunun Türkleri Anadolu’dan atmak, ya da milletimizi Anadolu’da boğma, yok etme projesinin bir parçası olduğunu bilmeyen yoktur. Bu gün bu projenin Arap Baharı ya da Büyük Orta Doğu Projesi adıyla, yine devam ettirilmek istendiğini herkes bilmektedir.

Adamlar biz seyrede seyrede parmaklarını gözümüze sokuyor, biz birbirimizi yiyoruz ya da üç maymunu oynuyoruz. Bu gaflet, dalalet ve akıl tutulması değil mi?

Ak sütün içindeki ak kılı fark edecek kadar milli şuura sahip olmak, iç cepheyi, milli birlik ve beraberliğimizi güçlü tutmak zorundayız, buna mecburuz, mahkumuz.. Öyleyse neden uyuyoruz…

Kol kola girmezsek, yazıklar olsun!

El ele vermezsek yazıklar olsun!

Unutmayalım, BİZ HEP BİRLİKTE TÜRK MİLLETİYİZ..

Saygılarımla…