Vali Yıldırım Bolvadin’de halkla birlikte iftar yaptı

Hafta sonu iftarlarını Bolvadin ve Sandıklı ilçelerimizde halk ile beraber yapan Valimiz Aziz Yıldırım, Ramazan Ayının 22.’inci iftarını Bolvadin ilçemizde vatandaşlarımız ile beraber yaptı. Bolvadin iftar programına Valimiz Aziz Yıldırım’ın yanı sıra bir dönem Bayındırlık ve İskan Bakanlığı görevini yürüten Abdülkadir Akcan, Bolvadin Kaymakamı Kenan Eskin, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, ilçe müdürleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın yaptığı konuşmanın ardından söz alan Valimiz Aziz Yıldırım; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu Cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının üçte ikisini sağlıklı bir şekilde geçtik ve sonuna doğru yaklaşmaktayız. Belki bu gecelerden bir tanesi de Kadir gecesidir. İnşallah hep birlikte Kadir gecesine erişir ve hep birlikte de idrak ederiz. Ramazan ayı paylaşma ayı, bereket ayı, rahmet ayı olduğu gibi ramazan ayı muhakkak ki Kuran-i Kerim bu ay indirildiği için Kuran ayı, ibadet ayıdır. Sizler her zaman bilincinde olarak buralarda hem oruçlarınızı tutuyor, hem de iftarlarınızı yapıyorsunuz. Bu sene bütün iftarlarımızı siz değerli kardeşlerimiz ile birlikte yaptık. Hiçbir zaman, hiçbir gün, hiçbir akşam kendi evimde iftar yapmadım. İftarlarımızı hep sizlerle birlikte açtık. Bunun bereketini de hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzel ortamı hazırlayan başta Sayın Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız olmak üzere kent konseyinde çalışan arkadaşlarımıza, yemeklerimizi hazırlayanlara, sofralarımızı kuranlara da ama aslı olarak tabii ki buraya teşrif ederek bizleri yalnız bırakmayan siz değerli Bolvadinlilere de çok çok teşekkür ediyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin, bozgunculara fırsat vermesin. Hep birlikte daha nice ramazanlara, daha nice iftarlara daha nice bayramlara inşallah hep birlikte sevdiklerimiz ile birlikte erişelim. Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum ve Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, daha nice ramazanlara inşallah hep birlikte sağlık içerisinde ulaşırız. Bu vesileyle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. ” dedi.

Daha sonra Valimiz Aziz Yıldırım Ramazan ayının 23.’üncü İftarını Sandıklı ilçemizde vatandaşlar ile birlikte yaptı. Sandıklı iftar programına Valimiz Aziz Yıldırım ve eşi Selma Yıldırımın yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan ve eşi Meryem Kılıçaslan, Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesi İlahilerin okunmasının ardından semazen gösterisi yapıldı. İftar programda Belediye Başkanı Mustafa Çöl kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra konuşan Valimiz Aziz Yıldırım; “Cehennem azabından kurtulmanın vesilesi olan mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. İnşallah birkaç gün sonra mübarek Ramazan Bayramı’nı da sevdiklerimiz ile birlikte kutlayacağız. Bugün Babalar günüdür. Bu vesileyle öncelikle babaları dünyaya getiren Annelerin gününü kutlayıp arkasından da bütün Babaların babalar gününü kutluyorum. Bizlerin en büyük hasretlerinden birisi lokmamızı ve soframızı paylaşmaktır. Burada olan herkes belki kendi evinde iftarını yapabilirdi, ama paylaşmak, bir arada olmak için burada birlikte iftar yapıyoruz. Hepinize hayırlı ramazanlar, şimdiden Allah hepimizi hayırlı bayramlara ulaştırmayı nasip etsin inşallah. ” dedi.

Her iki İftar programının ardından Bolvadin ve Sandıklı ilçelerimizde birer aileye ziyarette bulunan Valimiz Aziz Yıldırım ve beraberindekiler aile fertlerinin istek ve taleplerini dinleyerek onlara birlik ve beraberlik içerisinde sağlıklı ve huzurlu günlere erişme temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi