ÜLKÜCÜ ŞEHİT ALPARSLAN GÜMÜŞ BOLVADİN'DE ANILDI

Bolvadin'de Bolvadin Ülkü Ocakları, Ülkücü şehit Alparslan Gümüş'ü vefatının 41. yıl dönümünde mezarı başında andı. Bolvadin ilçe mezarlığında gerçekleştirilen anma programına MHP İlçe Başkanı Kadir Kalay, Ülkü Ocakları Bolvadin Şube Başkanı İsmail Cebel ve milliyetçi camianın önde gelen isimleri katıldı.
Ülkü Ocakları Başkanı Bolvadin Şube Başkanı İsmail Cebel, anma töreninden sonra yaptığı açıklamada, "Mezarı başında dualarla andığımız Alparslan Gümüş 1980 öncesi yaşanan olaylarda Türk milletini bölmek isteyen güçlere karşı direnmiş ve 3 Kasım 1975 yılında Gazi Eğitim Fakültesinde vatan hainleri tarafından açılan yaylım ateş sonucu şehadete erişmiştir. Şehidimizin bize miras bıraktığı 'Vatanımın Ha Ekmeğini Yemişim, Ha Uğruna Kurşun' sözü sonsuza kadar hafızalarımızdan silinmeyecek ve düsturumuz olacaktır. Şehidimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.
Alparslan Gümüş'ün mezarı başında yapılan törenin ardından aynı heyet ülkücü şehitler Nihat Tosuner, Ekrem Söğüt ve Ekrem Alyüz'ün de kabirlerini ziyaret ederek programı sona erdirdiler.
 
Editör: Haber Merkezi