Sevim direksiyon başında

Bolvadin halkı Sevim’i şoför mahallinde görünce şaşkınlığını gizleyemedi

AK Parti Bolvadin Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Sevim, ilçede yolcu taşımacılığı hizmeti veren bir minibüsün şoför mahalline geçti, vatandaşları istediği yere kadar bıraktı. Sevim’i şoför koltuğunda gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kimi vatandaş Sevim’i yanında görünce taleplerini iletti, kimi de önerilerini…

AK Parti Bolvadin Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Sevim halkın içinde halkın talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Sevim bu kez de ilginç bir yöntemle halkın karşısına çıktı. İlçede yolcu taşımacılığı hizmeti veren bir minibüsün şoför mahalline geçerek vatandaşları istediği yere kadar bıraktı. Sevim’i şoför mahallinde gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kimi vatandaş taleplerini iletti, kimi de belediye başkanı olması halinde kendisine önerilerde bulundu.

“Vatandaşın bize verdiği notları 31 Mart sonrasında önümüze koyacağız”

Sevim daha sonra yaptığı açıklamada, “Biz, halkımız bizi nerede görmek istiyorsa her daim orada olacağız. Bugün bir minibüsün şoför mahallinde, yarın bir fırında, ertesi gün bir esnafımızın yanında, farklı bir yerde. Çünkü birebir halkımızın yanına gidip derdini dinlemek onların taleplerini almak önerilerini dinlemek bizim için ayrı bir öneme sahiptir.Çünkü vatandaş sizi orada gördüğünde kendisine daha yakın hissediyor ve size içini daha kolay açabiliyor.Haliyle almış olduğumuz notları 31 Mart sonrasında önümüze koyacak, bize bugünlerde vatandaşımız ne taleple geldiyse, ne istedi ise neden şikâyetçi ise onların tek tek gereğini yapacağız. Çünkü benBolvadin halkının derdi ile dertlenen, sıkıntısıyla sıkıntı yaşayan ve halkımızın geleceğini en iyi şekilde planlama gayesi içerisinde olan bir kardeşinizim” dedi.

“Halkımızı belediyeye beklemeyeceğiz, ayağına gideceğiz”

“Bolvadin halkımız bizleri çok iyi tanıyor, zira halkımızla akşama kadar iç içeyiz” diyen Sevim konuşmasını, “Bugün direksiyon başına geçtik. Kadim ilçemizin kıymetli halkı bizleri sahiplendi, kimi derdini anlattı, kimi şaşırdı. Hepsine teşekkür ediyorum. Bizim amacımız burada bir farkındalık oluşturmaktır. 31 Mart akşamı Bolvadin belediyesine AK Parti bayrağını diktiğimiz andan itibaren de halkımızla iç içe, kol kola birlikte yürüyecek ve halkımızı belediyeye beklemeyeceğiz. Halkımızın bizzat ayağına gidecek ve üzerimize düşen vazifeyi yerine getireceğiz. Halkımız bizi makamda değil, bir minibüsün şoför mahallinde, bir esnafımızın dükkânında, bir kardeşimizin evinde görecek. Ulaşılamaz bir başkan olmayacağım. Aksine herkesin kolaylıkla ulaşabildiği bir başkan olacağım” ifadeleri ile noktaladı.

Editör: Haber Merkezi