SEVİM: 7 AĞUSTOS'TA NÖBETİMİZİ TAÇLANDIRALIM

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülkemizin dört bir köşesinde milyonlarca vatandaşımızın meydanlarda tuttuğu demokrasi nöbetleri, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da, il merkezlerinde ve ilçe meydanlarında yapılacak törenlerle taçlandıracak.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile 15 Temmuz gecesi meydanlara çıkarak darbe girişimini püskürten Türk halkının, yaklaşık bir aydır tuttuğu vatan nöbetini Pazar günü itibariyle zirveye taşıyarak taçlandıracağı kaydedildi.
 
BOLVADİN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI
Demokrasi sınavında, gösterdiği birlik ve beraberliği ile Türkiye genelinde takdir gören Bolvadin halkı, vatanına, milletine, bayrağına ve demokrasisine sahip çıktı.Gencinden, yaşlısına, kadınından, çocuğuna, kadar binlerce vatandaşımızın sokaklara akın ettiği 15 Temmuz’dan bu yana ülke genelinde olduğu gibi Bolvadin’de de 20 gün boyunca tarihi günlerini yaşadı.
 
SEVİM: TÜM SİYASİ PARTİLER KATILMALI
Yaklaşık 20 gündür devam eden demokrasi nöbetlerine parti ayırımı yapmaksızın her kesimden insanların yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim: "İnşallah 7 Ağustos Pazar gününde de aynı tabloyu yaşayacağız. Cumhurbaşkanımızın tavsiyesi, Başbakanımızın daveti ile MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli Yenikapı'daki mitinge katılacağını kaydetti. CHP ise bir heyetle orada olacağını deklare etti. Gönül ister ki Sayın Kılıçdaroğlu'da gelsin. Biz Bolvadin'de MHP'li ve CHP'li arkadaşlarımızla platforma çıkarak özlenen bu tabloyu halkımıza gösterdik. 7 Ağustos günü bu tabloyu tüm Türkiye'ye göstermek gerekir" diyerek tüm vatandaşları İstanbul'da, Afyonkarahisar'da ve Bolvadin'de yapılacak mitingler için meydanlara davet etti.
 
Editör: Haber Merkezi