MUHTARLARDAN, KARASEKRETER’E DESTEK
MHP Bolvadin Belediye Başkan adayı mimar Selim Karasekreter 3 ay önce başladığı seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.
Yapılan çalışmalar kapsamında 2 Şubat Pazar günü Bolvadin mahalle muhtarları ile bir araya gelen Karasekreter, Köşk Restoranda düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarına projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi vererek istişarelerde bulundu.
Bolvadin Muhtarlar Derneği organizasyonu ile düzenlenen toplantıda muhtarlar adına ilk konuşmayı yapan dernek başkanı İbrahim Uzuner; Demokrasinin vazgeçilmezi olan muhtarlık müessesinin hizmet konusunda en önemli kurumlardan birisi olduğunun altını çizerek, önümüzdeki seçimlerin Bolvadin için hayırlar getirmesini temenni etti. Daha sonra söz alan Karasekreter ise, toplantıya olan yoğun katılımdan dolayı muhtarlara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Konuşmasında 1991-1994 yılları arasında yaptığı Belediye Başkanlığı döneminde muhtarlar ile birlikte yapılan hizmetleri anlatarak başlayan Karasekreter; "Muhtarlığın ne kadar önemli olduğunu bilen birisiyim. Muhtarlar Belediye Başkanlarının en önemli yardımcılardır. Onlar Belediyenin uzayan hizmet eli, başkanların mahallelerde gören gözleridirler. İnşallah önümüzdeki seçimler sonucunda birlikte hizmet etme şansına sahip oluruz ve Bolvadin'e özlenen hizmetleri yaşatırız" diyerek yapılması projelerinden bahsetti. Muhtarların 20 yıl önce Heybeli Kaplıca suyunun Bolvadin'e getirilmesi projesini hatırlatması üzerine o gün yaşananlardan bahseden ve 20 yıl önce Kaplıcada yapılan yatırımların Afyonkarahisar'a örnek olduğunun altını çizen Karasekreter'in konuşması muhtarların alkışları ile sık sık kesildi.
Muhtarlarla karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden toplantı sonunda toplantıya katılanlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Bolvadin Postası
Editör: Haber Merkezi