Milletvekili Özkaya Bolvadin Belediyesinin Düzenlediği İftar Programına Katıldı

Bolvadin Belediyesi himayelerinde, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Basın Mensupları ve halkın katılımıyla iftar programı gerçekleştirildi.

Programımıza; Milletvekili Ali ÖZKAYA, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Topçu, İlçe Kaymakamı Taner Bolat, meclis üyeleri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

Başkan Kayacan iftar konuşmasında: "Muhtarlarımız, STK'lerimiz, belediye personelimiz ve hatta Kadim İlçe Bolvadin olarak büyük bir aileyiz" dedi. Kayacan; pandemi münasebetiyle beraber yapılan iftarların geçmiş yıllarda yapılamadığını, bu yıl ise ilk fırsatta düzenlenen iftarla halkımız, muhtarlarımız ve aileleri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Önümüzdeki süreçte ilçenin geleceğini yeniden inşa etme adına önemli bir Kentsel Yenileme çalışmalarına girileceğine değinen Başkan Kayacan; bu süreçte belediyenin her biriminde çalışan personelin fedakarca çalışacağına inandıklarını belirterek şunları söyledi: “Bolvadin'imizin uzun zamandır sorunu eski ve metruk binalar. Önümüzdeki günlerde ilçemizin kapsamlı bir modernizasyonuna başlayacağız. Yoğun tempolu bir süreç bizleri bekliyor. Devletimiz ve hükümetimizin belediyemize olan destekleri ile yepyeni yüzüyle bir Bolvadin inşa edeceğiz. Bu dünyanın cefasından sefasına vakit kalmaz. Biz de dedik ki cefasını biz çekelim sefasını gelecek nesillerimiz sürsün. Allahın izniyle, hep birlikte yüzümüzün akı ile bu süreci yürüteceğiz.

Belediye Başkanı olarak tüm Muhtarlarımızın, STK'lerimizin, belediye personelimizin ve en geniş anlamıyla halkımızın her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Memlekete hizmet için çıktığımız bu yolda hep birlikte halkımız için daha çok çalışacağız. Ramazan ayının aileleriniz ile birlikte sizlere hayırlar getirmesini; Kadir Gecesi ve bayrama sağlık ve sıhhatle ulaşmanız temennilerimle hepinize saygılarımı sunuyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi