MHP’nin Bolvadin Adayı, Selahattin Kelekçi

İlçe Başkanı Mustafa Türker; “Adayımız Kelekçi kabul görüyor”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Mustafa Türker, MHP Genel Merkezi tarafından adaylığı ilk açıklanan adaylardan birisi olan Bolvadin Belediye Başkan Adayı Selahattin Kelekçi’nin hem toplumda, hem de genel merkez ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli nezdinde kabul görmesinin kendilerini memnun ettiğini belirtti.

“HERKESİN BEĞENİP OY VERECEĞİ BİR KADROYU HALKIMIZA SUNACAĞIZ”

Türker açıklamasında; “Halen partimizin Belediye Meclisi Grup Başkanı olan, yıllarını ülkücü-milliyetçi camiaya ve Bolvadin’e hizmete adamış siyaset ve gönül adamı, değerli büyüğümüz Selahattin Kelekçi’nin 31 Mart 2019 seçimleri için partimizden adaylık müracaatını yaptığımız günün akşamında Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli tarafından Türkiye’de açıklanan ilk ilçe belediye başkan adayları arasında yer alması için talimat vermesi teşkilatımızı ve bizlere gönül vermiş olan Bolvadin halkımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Burada Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’ye ve Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a ilçe teşkilatımıza ve adayımıza göstermiş oldukları güvenden dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Üretken Belediyeciliği Bolvadinimize tesis yolunda çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda adayımız Sayın Selahattin Kelekçi’nin adaylıkta isminin anılmaya başladığı günden itibaren kamuoyu tarafından kendisine gösterilen ve her geçen gün yükselen destek ise tercihimizin ne kadar isabetli olduğunun bir başka ispatıdır. Diğer tüm partiler adaylık konusunda sıkıntılar yaşarken, partimizin ve camiamızın bu konularda diğer partilere örnek olacak şekilde bir ve bütün olarak liyakatli ve toplumda karşılığı olan adayları çıkartabiliyor olması, ülkücü-milliyetçi camianın insan kaynağının ne denli yüksek potansiyelde olduğunun göstergesidir. İnşallah hem belediye meclis üyeleri, hem de il genel meclis üyeleri ile belde başkanlıkları ve meclislerinde aday göstereceğimiz isimlerle önümüzdeki seçimlere damga vuracağız. Milliyetçi-ülkücü hareket Bolvadin’de taraflı tarafsız herkesin beğenip oy verebileceği bir kadroyu halkımızın önüne getirmeye kararlıdır.” diyerek sözlerini tamamladı.

SELAHATTİN KELEKÇİ KİMDİR?

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde 24 Kasım 1958 tarihinde dünyaya gelen Selahattin Adil Kelekçi, eğitim hayatını Bolvadin’de tamamlayarak iş hayatına atılmıştır. 1977 yılında Ülkücü Gençlik Derneğinde (ÜGD) başladığı siyasi hayatı boyunca Afyonkarahisar İl Genel Meclisi üyeliği dahil olmak üzere, 2 defa Bolvadin Belediye Meclis Üyeliği, Bolvadin Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı, Bolvadingücü Spor Kulübü Başkanlığı gibi birçok görevi ifa etmiş olup halen Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeliği ve MHP Meclis Grup Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin Belediye Başkan Adayı Selahattin Kelekçi başvuru formunu MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a teslim etti.

Editör: Haber Merkezi