Kayacan, geçen 4 yılı değerlendirdi

Bolvadin Belediyesinin 1 Nisan 2014 ile 1 Nisan 2018 arasında yaptığı faaliyetlerle ilgili olarak bir basın toplantısı yapıldı.

Yerel basının temsilcilerinin katıldığı toplantıda Belediye Başkanı Fatih Kayacan çalışmaları görüntüler eşliğinde anlatırken, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

Başkan Kayacan “Hiçbir mazeret üretmeden, devr-i sabık oluşturmadan 4 yıldır çalıştık. Bazılarının yapılamaz dediği projeleri, hem de kısa sürede tamamlayarak hizmete sunduk. Önemli olan Kadim Kentin insanlarına layık oldukları hizmeti verebilmekti, bunda da başarılı olduk. İsraftan kaçınarak, kendi öz kaynaklarımızı yerinde değerlendirerek pek çok projeye imza attık” dedi.

Devam eden projelerle ilgili de açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fatih Kayacan “Halen sürdürülen çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlama gayretindeyiz. Bu dönem içerisinde büyük başarılara imza attık. 4 yıllık süreç içerisinde büyük uyum içinde çalıştığımız Belediye Meclisimizin tüm üyelerine, personelimize ve bize her zaman destek verip, yol gösterici olan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi