Gurbetçi İşadamı Sait Dal’dan Bolvadin Belediyespor’a büyük destek

Tarihinde ilk defa Bölgesel amatör Lig (BAL)’da mücadele etmesine rağmen ilk yarıda aldığı olumsuz sonuçlarla küme düşme hattının altında kalan ve ikinci yarı takıma yapılan takviyelerle ligde kalma mücadelesi veren Bolvadin Belediyespor’a Belçika’da yaşayan Bolvadinli işadamı Sait Dal’dan büyük destek geldi.

‘NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIM’

Belçika’da yaşayan Bolvadinli gurbetçi işadamı Sait Dal, “Söz konusu Bolvadin ise gerisi teferruattır. Bu topraklarda büyümüş, bu şehrin ekmeğini yemiş suyunu içmiş iş adamları olarak bizler bugün şehrimizin kulübünün yanında olmalıyız. Takımımızın ligden düşmemesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Bu konuda yönetime açık çek veriyorum. Ligden düşmesinler ben bir Bolvadinli olarak üzerime düşeni fazlası ile yapmaya hazırım” dedi.

‘BU TAKIM BOLVADİN HALKININ TAKIMIDIR’

Bu konuda yönetim ile görüşüp ilk aşamada bir miktar nakdi yardımı kulüp hesabına transfer eden Dal, “Desteğim sadece bu rakamla kalmayacak. Kulüp yönetimi ile görüştüm, “ Ligde kalın ben eksiğinizi tamamlarım” dedim. Ayrıca Bolvadin’de kazanan, Bolvadin’de yaşayan, Bolvadin’de doğup büyüyen tüm iş adamlarımıza sesleniyorum. Ben burada her gün, her saat Bolvadin’i takip ediyorum, adeta Bolvadin’i Belçika’da yaşıyorum. Tribündeki bir taraftarımız, bir üniversiteli gencimiz, bir işçi kardeşimiz harçlığından biriktirdiği ile takımını desteklemek için forma alıyor, kaşkol alıyor, deplasmana gidiyor. Bolvadin üzerinden yıllardır kazananlar bir türlü elini cebine atmıyor,her şeyi Belediyeden bekliyorlar. Sevgili hemşerilerim bu takımın adı Bolvadin, bu takım bu şehrin tek takımı, bu halkın takımı,sadece belediyenin takımı değil. Hepimiz sahip çıkmalıyız.” dedi.

VEFA YEMEĞİ DÜZENLENECEK

Bolvadin Belediyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Özkal’da, gurbetçi işadamı Sait Dal’ın bu desteğine teşekkür ederek, “Kulüp olarak bu yıl ilk defa BAL liginde mücadele ediyoruz. Bu lig oldukça üst düzey, maliyetli bir o kadar da Bolvadin’imizi tanıtan bir lig. Kulübümüz Belediyemizden çok büyük destek alıyor. Yalnız bu tek başına yeterli değil. Bizim ligimizde mücadele eden birçok isminde ‘Belediyespor’ yazan kulüp var. Onlara işadamlarından çok büyük destekler geliyor ve çok büyük bütçelerle karşımıza çıkıyorlar. Bizde ligin başında işadamlarımıza çağrıda bulunduk, ayaklarına kadar gittik kulübümüze destek istedik. Bazıları olumlu cevap verdi. Bazılarından da netice alamadık. Sait Dal ise bu konuda bir çığır daha açtı. İnşallah onun çağrısı ile hemşerilerimiz takımlarına sahip çıkarlar. Ayrıca bugüne kadar yardım yapan tüm kişi ve kurumlara önümüzdeki günlerde bir vefa yemeği tertip edip bu isimlere teşekkür edeceğiz. Bolvadin Belediyespor bu ligde ikinci yarının en göze batan takımı oldu. Bize destek olunursa bu ligde kalırız ve önümüzdeki yıl bu ligin tozunu attırırız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi