DURMAK YOK AK PARTİ İLE HİZMETLERE DEVAM

                Milletvekili adayımız Akif Özkaldı’nın katkıları ile Çay barajından Bolvadin’e içme suyu ulaşımını sağlayacak isale hattı inşaat ihalesinin yapıldığını söyleyen Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim: ‘Ak Parti her zaman olduğu gibi bugünde yarında hizmetin adıdır. Bolvadinimizde,ilimizde ve ülkemizde yapılan hizmetler kervanı devam ediyor. Bilindiği gibi bölgemizin en büyük barajlarından olan ilçemize,kasabalarımıza ve köylerimizin içme suyunu karşılayacak Çay barajı Bakanımız Veysel Eroğlu ve DSİ genel müdürü ve Milletvekili adayımız Akif Özkaldı’nın katkıları ile yapımına başlanmıştı. Şu anda yeni bir aşamaya geçildi. Barajdan ilçemize su taşıyacak isale hattının inşaat ihalesi tamamlandı’ Dedi.

Ak Parti iktidarımızda köylerimize 175 bin M2 parke taşı döşendiğini belirten İl Genel Meclis Başkan vekili,Ak Parti Grup Başkanı Ömer Dayı ve İmar Komisyonu Üyesi Yener Sevim:  ‘Yaklaşık maliyeti 500 bin Tl olan 24 bin M2 parke taşı yapım ihalesini bugün yaptık.Parke döşemesi Mayıs ayında yapılacaktır.Büyükkarabağımıza  öğrencilerin ve gençlerin yararlanacağı halı saha yapımına başlıyoruz.  20 Nisan da foseptik inşaatı ihalesi olacaktır. Kemerkayamızda içme suyu için yeni bir sondaj çalışması yapıyoruz.  Kurucaova köyümüzde mezarlığın etrafını istinat duvarı yapımına başlıyoruz. Büyükkarabağımızın içme suyu hatlarını değiştireceğiz,15 Mayısta ihalesini gerçekleştireceğiz. Asfalt sezonu başladığında ihtiyaç duyulan köy yollarımıza 25 Km asfalt yapılacaktır.11 Mayıs da Hamidiye,Kurucuova,Büyükkarabağ ve Karayokuş köylerimize içme suyu depoları yenilenecektir.

GELECEK NESİLLERİMİZE EN ÖNEMLİ YATIRIM

                Geçtiğimiz günlerde Ankara Ziyaretleri kapsamında Milli Eğitim Bakan yardımcısı Orhan Erdem ile görüştüklerini söyleyen Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim: ‘Bu ziyarette ilçemizdeki  öğretmen eksikliklerimizi belirterek, bu açığın kapanması için ilçemizin zorunlu hizmet kapsamına alınması talebinde bulunmuştuk. Çalışmalarımız nihayet olumlu sonuçlandı. İlçemiz mecburi hizmet kapsamına alındı. Bu sayede Bolvadinimize en az yüz yeni branş öğretmen ataması olacak. Bu öğretmenler en az dört yıl boyunca ilçemizde görev yapacak. Böylece hem eğitimdeki kalite çıtası yükselecek hemde ilçe ekonomisine katkı sağlanacak.’  Dedi.

Editör: Haber Merkezi