Dayı: ‘‘Yapacağımız işler ve proje odaklı kampanya yürüteceğiz’’

Akparti Bolvadin İlçe Başkanı Av. Ömer Dayı yaptığı basın açıklamasında “ Bolvadin’de yola çıkmaya hazırız .Yapacağımız işler ve proje odaklı kampanya yürüteceğiz.Üçte üç yapacağız . Tüm belediyeleri tekrar kazanacağız “ dedi

YOLA ÇIKMAYA HAZIRIZ

Bolvadin İçin yüreğimizde aşk var, şevk var, gayret var. Kısa süre içerisinde açıklanacak olan ,Her biri birbirinden tecrübeli ve iddialı adaylarımız İle Bolvadin deki tüm belediyeleri tekrar kazanmak için “Bismillah” deyip yola çıkmaya,Sefer bizden, Zafer Allah’tan... Önce Millet , Önce Memleket diyerek hazırız.

BOLVADİN’E KAZANDIRDIĞIMIZ VE KAZANDIRACAĞIMIZ ESERLER VE YATIRIMLARI ANLATACAĞIZ

Yapacağımız işler ve projeler odaklı bir kampanya yürüteceğiz.Polemik , siyasi çekişme ve kavgalara girmeyeceğiz .Şehrimize kazandırdığımız , kazandıracağımız eserler ve yatırımlar üzerinde duracağız. Hizmete giren Emniyet Müdürlüğü binamızı , önümüzdeki yaz aylarında hizmete girecek olan adliye binamızı,yine önümüzdeki yaz aylarında açılacak olan yeni cezaevinin ilçemize katkılarını anlatacağız. Cezaevine ziyaret için gelmesi beklenen binlerce kişiyi nasıl karşılayacağımızı ,misafir edeceğimizi,esnafımıza ve şehrimize ekonomik katkılarını anlatacağız .

Yüzyıllık proje olan ve menba kalitesindeki Sultan Dağlarının suyunu en yakın sürede evlerimize nasıl kazandıracağız ?onu anlatacağız . Şehrimize gençlik ve kültür merkezini, kent kütüphanesini nasıl ve ne zaman kazandıracağız ? Onu konuşacağız.

BOLVADİN’E HİZMET AK PARTİ İLE GELİYOR

Köylerimize ,beldelerimize yaptıklarımızı ve yapacağımız hizmetleri ;okulları ,yolları ,su tesislerini ve alt yapıları konuşacağız. Yapacağımız ; Köy konakları ,çok amaçlı salonları ve spor sahaları anlatacağız...

Akparti belediyeciliğini , üstüne Projeler koyarak devam ettireceğimizi anlatacağız... Altyapı diye bir sorun kalmayacak artık şehirleşeceğiz, parkları İle sosyal mekanlar İle şehir merkezi sorununu kökten çözeceğiz .Gençlere ,çoçuklara ,kadınlara ve yaşlılara yönelik projelere odaklanacağız . huzur evinin kapasitesini en az iki katına çıkaracağız.Üçüncü yüksek okulumuzu hayata geçireceğiz.Amacımız yapılacak yeni hastane ile ,ilçemizde açılacak üçüncü yüksek okul olan Sağlık Bilimleri Yüksek Okulunu bütünleştirmek . Un var yağ var şeker var. Helvayı yapacağız inşallah.

Bakan yardımcılarımız ,Vekillerimiz ,İl Başkanımız ,İlçe teşkilatımız ,Belediye Başkanımız ,İl ve belediye meclisi üyelerimiz ,belde belediye başkanlarımız ve belde teşkilatlarımız İle çok güçlü bir birliktelik oluşturacağız. Yakaladığımız tarihi fırsatı değerlendireceğiz .

Bunun her alanda verimli sonuçlarını göreceğimize gönülden inanıyoruz .

SON DÜZLÜĞE GİRDİK

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Belediye Başkanlığı Aday belirleme süreci genel merkezimizin yapmış olduğu titiz çalışmalar çerçevesinde sona yaklaştı . Kısa süre içerisinde açıklanacaktır.

Aday belirlenirken,mevcut belediye başkanlarının çalışma performansları,genel merkez ,il teşkilatı ,ilçe teşkilatı ve milletvekilleri ile olan uyum ve birlikteliği , temayül oylaması sonuçları ,yapılan anketteki karşılıkları dikkate alınıyor.Devam edecek belediye başkanlarımız ya da yerine belirlenecek adaylarımız bu kriterlere göre belirlendi.

Ak Parti prensipleri ve kardeşlik hukukuna uygun şekilde devam eden süreçte sona yaklaştık.

İlçe merkezimiz ve beldelerimizde bulunan aday adaylarımızın hepsi birbirinden üstün niteliklere sahiptir.Bunlardan yalnız üçü aday gösterilecektir .Diğer arkadaşlarımızın da onur ve hukuklarını korumak teşkilat adına bizlerin görevidir.

Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat belirleyeceği Belediye Başkan Adaylarımız’a,Ak Parti ailesi olarak dün olduğu gibi bugün de tam anlamıyla sahip çıkacağız.

Tüm gücümüzle birlikte çalışacağız .

Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı

Av.Ömer Dayı

Editör: Haber Merkezi