Dayı, “Bolvadin halkına hizmet için gece gündüz çalışacağız.”

15.10.2017 Tarihinde yapılan 6. Olağan kongrenin ardından Ak Parti Bolvadin İlçe teşkilatı hızla çalışmalara başladı.

Mazbata alındığı gün, bir önceki dönem İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim ve yönetiminden görev devir teslimi yapıldı. Başarılı çalışmalar ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Halil İbrahim Sevim’e teşekkür eden İlçe Başkanı Ömer Dayı: ‘‘Bolvadin halkına hizmet için gece gündüz çalışacağız.İlçe teşkilatı olarak taşıdığımız sorumluluk gereği,ilçemizin menfaatine olan tüm projelerin takipçisi olacağız. Bakanımızla,İl teşkilatımızla,Milletvekillerimizle birlikte yatırımların ilçemize kazandırılması adına yoğun çabalarımız olacaktır.’’ Dedi.

BOLVADİN’E YENİ HASTANE BİNASI KAZANDIRILIYOR

Akabinde ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı.Toplantıda ilçeye yeni hastane binası ve kültür merkezi kazandırılması,adliye binası başta olmak üzere Bolvadin için yürütülen ve yapılması planlanan projeler için Ankara ziyareti ve kurum ziyaretleri hakkında planlamalara yer verildi.

Daha sonra gündeme dair konular görüşüldükten sonra görev dağılımı yapıldı.

  1. İlçe Başkanı Ömer DAYI
  2. Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Yasin NURBAŞ
  3. Teşkilat Başkanı Muhammed Emin DOĞRUER
  4. Seçim İşleri Başkanı Mustafa KARYAĞDI
  5. Tanıtım ve Medya Başkanı Murat ESKİCİ
  6. Sosyal Politikalar Başkanı Bahri KÖSEM
  7. Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin KARADANA
  8. Ekonomi İşleri Başkanı Çağdaş GÖKER
  9. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Kadir AKBABA
  10. Mali ve İdari İşler Başkanı Selahattin Üresin
  11. Genel Sekreter Mustafa ALBAYRAK

İLK ZİYARET BELEDİYE BAŞKANI KAYACAN’A

İlk kurum ziyareti Bolvadin belediye başkanı Fatih Kayacan’a gerşekleştirildi. Belediyemizle ve diğer kurumlarımızla birlikte Bolvadin’e hizmet için var gücümüzle çalışacağının altını çizen Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Avukat Ömer Dayı: ‘‘Yönetim Kurulu olarak kurum ziyaretlerimize Bolvadin belediyemizden başladık,Belediye başkanımız Fatih Kayacan belediye projeleri hakkında detaylı bilgiler vererek yönetimimizi bilgilendirdi.’’Dedi.

YENİ EMNİYET BİNASI YAPIMI TAMAMLANIYOR

Belediye ziyaretinden sonra ilçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Ebrar Uyumaz Bolvadin ilçemizde asayiş ve trafiğin daha düzenli bir şekilde olması için gece gündüz demeden 24 saat halkımızın hizmetinde olacaklarını söyledi ve yeni yapılan Emniyet binası hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.


Bütün kurumlarla birlikte Bolvadin’imize hizmet etme noktasında karşılıklı olarak kararlılık içinde olduklarını ifade eden Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı: ‘‘Kasım ayında Ankara ziyareti gerçekleştirip Bolvadin’imiz için yeni projeleri ilgili bakanlıklara iletileceğiz.’’dedi.

Editör: Haber Merkezi