Dayı, “Ankara'nın yolunu hizmet yolu yapacağız”

Çiçeği burnunda Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı AV.Ömer DAYI ve yönetim kurulu üyeleriyle Ankara'ya çıkartma yaptı.

Hizmet dolu çantasını görücüye açan İlçe Başkanı DAYI' ya destek Sayın Bakanımız başta olmak üzere, İlimizin Ak Parti milletvekillerinden ve Bürokratlarından geldi.

Özel toplantı da yapılan görüşmelerde İlçemize Yeni Hastane, Kırkgöz Projesi, Gençlik Merkezi gibi konular ele alındı.

Başkan DAYI yaptığı açıklamalarda ilgililere teşekkür ederken hizmetlerle ilgili bilgiler de verdi:

BOLVADİNE YENİ HASTANE ...KIRKGÖZ PROJESİ ...GENÇLİK MERKEZİ....

Yeni yapılacak hastanemizin proje ihalesi kasım ayı içerisinde yapılıyor...

*Yönetim kurulumuz ile ilçemizde yapılacak olan yatırımlar ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere TBMM ne ve grup toplantısına katıldık.
Sayın bakanımız ve milletvekillerimiz ile özel bir toplantı gerçekleştirdik.

*Yapılan görüşmeler sonucu yeni hastanenin proje ihalesi kasım ayında yapılacak ,daha sonrada yapım ihalesi gerçekleştirilecek .

*Gençlik merkezi yapılması konusunda ve yer tesbiti ile ilgili çalışmalar yapılacak.

*Müsteşarımız Sayın Akif ÖzkaldıKırkgöz projesi ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağı müjdesini verdi.

*Ayrıca Bölgemize Tabiat parkı yapılması konusunda da yer tespiti yapılması içinde çalışmalara başlandı.

* Partimizin Genel Merkezinde de Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa ATAŞ ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Hemşerimiz Sayın Ahmet Koca ‘yı ziyaret ettik.

*Yönetim Kurulumuz Belirli periyodlarla Ankara’ya ziyaretler gerçekleştirecek ilçemize hizmet için Ankara’yı âdeta yol edinecek."

*Bolvadin Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi BOLVADİN’İMİZE HAYIRLI OLSUN;

Bolvadin Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yatırım programına alındı.

Bolvadin organize hayvancılık bölgesi yaklaşık 10000 baş besi sığırı kapasiteli olup; içerisinde besi sığırcılığı için ihtiyaç duyulan mezbaha, yem fabrikası gibi tesisler yer alacaktır.

Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgelerinin sayılarının artırılması amacıyla 9 yeni OSB projesi de yatırım kapsamına alındı. Bu projeleri “Sivas-Şarkışla (Besi), Afyonkarahisar-Bolvadin (Besi), Malatya-Yazıhan (Besi), Erzincan (Besi), Gümüşhane-Kelkit (Besi), Zonguldak-Çaycuma (Sera), Adana-Karataş (Sera), Çorum-Alaca (Besi), Van (Besi) oluşturuyor. Yeni projelerden; Malatya -Yazıhan, Sivas-Şarkışla, Afyonkarahisar-Bolvadin Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB'lerinin yer seçimi yapıldı. Erzincan, Gümüşhane-Kelkit, Çorum-Alaca ve Van Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB ve Zonguldak- Çaycuma, Adana-Karataş Tarıma Dayalı İhtisas Sera OSB projelerinin ise başvuruları yapıldı, halen değerlendirilme aşamasında bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi