Dayı, “Ak Parti belediyeciliğinin örneklerini göstermeye devam edeceğiz.’’

Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı ‘‘Ak Parti belediyeciliğinin örneklerini göstermeye devam edeceğiz.’’

Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı 2019 yerel seçimleri ile ilgili olarak basın açıklamasında bulundu:

Bolvadin ve beldelerinde yerel seçimler için adaylık süreci Ak Parti teşkilat prensiplerine bağlı, ilkeli ve kardeşlik hukukuna uygun bir şekilde ilerliyor.

Bolvadin ilçe merkezinde ve iki beldemizde Ak Parti belediyeciliğin güzel örneklerini sunan belediye başkanlarımızdan Özburun Belde Başkanımız Asım KIZILARSLAN “değişik dönemlerde üç dönem belediye başkanlığı yaptığı, artık bu seçimlerde aday olmayacağını, gösterilecek Ak Parti adayı için var gücüyle çalışacağını “açıkladı Ak Parti teşkilatı olarak değerli belediye başkanımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru süreci bugün tamamlandı. Mevcut başkanlarımız Bolvadin Belediye Başkanımız Fatih Kayacan ve Dişli Belediye Başkanımız Süreyya Güvenir’in yanında Bolvadin belediye başkanlığı için önceki ilçe başkanımız ve il başkan yardımcımız Halil İbrahim SEVİM, Dişli Beldesi Belediye Başkanlığı için önceki belde başkanımız Sait ŞİŞİK ve Muammer SOLMAZ aday adayı oldu. Özburun Beldesi Belediye başkanlığı için ise Şahin ŞENER, Ertuğrul AKKUŞ, Ceylan ERYILMAZ ve Kazım ODACI aday adayı oldular.

Ak Parti teşkilatı olarak aday adaylığı sürecini parti prensiplerine uygun düzeyli, ilkeli ve centilmen bir şekilde sürdürüyoruz. Bu süreçte bütün aday adaylarımıza Ak Parti ilkelerine ve kardeşlik hukukuna bağlı mücadelerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Bolvadin ilçe teşkilatı olarak bu süreci başarılı bir şekilde aday adaylarımızla birlik ve beraberlik içerisinde genel merkezimizin talimatları doğrultusunda tamamlayacağız . 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinde, ilçemizde ve beldelerimizde belediye başkanlıklarını kazanarak, Ak Parti belediyeciliğinin örneklerini göstermeye devam edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi