Bolvadin’e İstihdam Müjdesi

Ak Parti İl Başkanı Av.Hüseyin Sezen, Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı, Ak Parti Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Sevim, İşkur Müdürü Ahmet karakaya ve Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı ile birlikte Düzağaç kasabasında faaliyet gösteren Tekstil Fabrikasını ziyaret etti.

Fabrikayı inceleyen heyet, fabrika kurucusu ve sahibi olan Deniz Özalan ile görüşerek, Bolvadin’de kurulacak fabrika için bedelsiz yer tahsis edeceklerini ifade etti.

Teklifi kabul eden fabrika sahibi ile Ak Parti heyeti arasında Bolvadin’de 500 kişinin istihdam edileceği bir fabrika kurulması için iyi niyet anlaşması imzalandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Sevim; “Sinanpaşa/Düzağaç’a üç yıl önce yatırım yapan tekstil fabrikasının sahibi Deniz Özalan Bey ile bir araya geldik.vKendileriyle karşılıklı olarak bir iyi niyet sözleşmesi imzaladık.Bolvadin’imizde en az 500 kişinin çalışacağı fabrikanın yatırım sözünü aldık. Daha evvel Düzağaç Belediye Başkanımız Muammer Işıklı Bey’in çabalarıyla Düzağaç’ta faaliyet gösteren fabrikayı yerinde inceledik.

Kadim kentimize şimdiden hayırlı olsun.”dedi.

Editör: Haber Merkezi