BOLVADİN, SEMİHA İÇİN DUA EDİYOR…
Bolvadin dün Kemerkaya'da yaşanan talihsiz kazanın üzüntüsünü yaşarken, bir yandan da kazada 2 kardeşini kaybeden ve ağır yaralı olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Semiha Dede'nin (16) yaşam mücadelesini kazanması için dua ediyor.
Kazada ağır yaralanan baba Ahmet Dede'nin dalağının alındığı ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, anne Reyhan Dede'nin kırıklarının olduğu, yarınki cenaze törenine katılmak için doktor müsaadesinin beklendiği kaydedildi.
Diğer taraftan yaşam mücadelesini sürdüren Semiha Dede'nin yakınları sosyal medya hesapları üzerinden çağrıda bulunarak Semiha için dua edilmesini talep ettiler. Talep sonucu sosyal medyada yüzlerce insanın paylaşımda bulunduğu gözlemlendi.
İŞTE SEMİHA DEDE'NİN KUZENLERİNİN FACEBOOK HESABI ÜZERİNDEN YAPTIĞI ÇAĞRI
Değerli kardeşlerim bu resimdeki dünyalar tatlısı kız benim kuzenim.dün sabah saatlerinde ailecek yolculuk yaparken kaza geçirdiler bir ablasını ve bir erkek kardeşini kaybetti kendisi ise bunlardan habersiz annesi ve babasıyla beraber Afyon devlet hastanesinde yoğun bakımda yatıyor durumunun kritik olduğunu öğrendim ve sizlerden acil dua İSTİYORUM BIZIM ŞUANDA KARDEŞIME YAPABİLEĞİMİZ TEK ŞEY OLAN DUA İSTİYORUM lütfen kendi profilinizde paylaşın ve dua halkası oluşturalım RABBIM SEMİHA MIZA ACİL ŞIFALAR VER ANNESI VE BABASINA DA ACIL ŞIFALAR VER ONLARI BIZE BAĞIŞLASIN HAYATA TEKRAR DÖNMESINI NASIP ET AMİNNNN..
Bolvadin Postası
Editör: Haber Merkezi