Bolvadin MYO’da Pazarlama Eğitimi

Finansal Okuryazarlık ve Pazarlama Trendleri eğitimi Bolvadin Kırkgöz Kampüsü’nde gerçekleşti.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Meslek Yüksekokulu ve Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde bulunan Finansal Düşünce Kulübü organizasyonuyla düzenlenen programda açılış konuşmasını Doç. Dr. Cantürk Kayahan yaptı. Kayahan konuşmasında, ekonomik koşullar göz önünde bulundurularak bütçeleme, tasarruf, borç alma, yatırım gibi temel finansal kavramlar konusunda karar alma yeterliliği için finansal okuryazarlığın ne kadar önemli olduğunu dile getirdi. Öte yandan gelişen teknoloji karşısında pazarlamada yenilikleri yakalayabilme, küreselleşen dünyaya ayak uydurabilme hususunda pazarlamada yenilikçi ve inovatif tekniklerin geliştirilmesi hususunda pazarlama trendleri eğitiminin önemine vurguda bulundu.

Eğitim iki oturumda gerçekleşti. Birinci oturumda“Finansal Okuryazarlık” eğitimini Habitat Derneği Paramı Yönetebiliyorum Projesi’nde Master Eğitmen Kunter GÜLEÇ aktarırken, ikinci oturumda “Pazarlama Trendleri” eğitiminde ise Engin Baran Danışmanlık firmasında danışman Yavuz Borazan yer aldı.

Program eğitmenlerin teşekkür belgelerinin takdimi ve katılımcıların sertifikalarının dağıtılmasının ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi