BOLVADİN MYO'DA MEZUNİYET COŞKUSU
Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Meslek Yüksek Okulu’nun 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni, A.K.Ü Bolvadin Kırkgöz kampüsünde gerçekleştirildi.
MEVCUT 15 BÖLÜMDEN HER YIL YAKLAŞIK 900 ÖĞRENCİ MEZUN EDİLİYOR
Bilgisayar Programcılığı, Bankacılık ve Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Dış Ticaret, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Elektrik, Gıda Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, İşletme Yönetimi, Makine, Mekatronik, Mobilya ve Dekorasyon, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ile Pazarlama programlarından mezun olan yaklaşık 900 öğrencinin iş yaşamına uğurlandığı
törene Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, öğretim üyeleri, protokol görevlileri ile çok sayıda davetli katıldı.
KAYACAN: "BOLVADİN'İN TANITIM GÖNÜLLÜLERİ OLMANIZI ARZU EDİYORUM"
Mezuniyet töreninde okulu derece ile bitiren öğrencilere hediyelerini takdim ederek bir konuşma yapan Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ”2 yıl ilçemizde misafirimiz oldunuz. Sizleri ‘bizden biri’ olarak gördük. Bolvadin eğitime verdiği önemle ülkemizde dikkat çeken ve bu nedenle her zaman övgüyle anılan bir ilçedir. Sizlerde Türkiye’nin çeşitli kentlerinden Bolvadin’e gelerek buradaki eğitimini tamamladınız. İnşallah bundan sonraki yaşamınızda Bolvadin’in tanıtım gönüllüsü olur ve ilçemize katkıda bulunursunuz. Mezuniyetinizden dolayı hepinizi kutluyor, velilerinize saygılar sunuyor ve hayatınızın kalan bölümünde başarılar temenni ediyorum” dedi.
 
Tören, öğrencilerin keplerini hep birlikte havaya atması ile sona erdi.

Bolvadin Postası
Editör: Haber Merkezi