BOLVADİN İLÇESİNDE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları seçim çalışmalarına Bolvadin ilçesiyle devam etti. Milletvekili adayı Akif Özkaldı’nın seçim bürosu açılışı coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Açılışta konuşan Özkaldı, “Allah hepimizin yolunu açık etsin. Memleketime ve ülkeme hizmet etmek için yola çıktım” dedi.

 

İlçe ziyaretlerini bütün hızıyla sürdüren AK Parti Milletvekilleri Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki partililerle birlikte Bolvadin ilçe başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, ilçe yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri ve belediye başkanları tarafından karşılanan Milletvekili adayları, İlçe Başkanı Sevim’e çalışmalarında başarılar diledi. 7 Haziran seçimlerinde Bolvadin ilçesinin AK Partili Milletvekili adaylarına tam destek vereceğini söyleyen ilçe Başkanı Sevim, “Allah’ın izni ile 5-0 yapacağız. Bolvadin ilçemiz 5-0 yapmaya hazır. İnanıyorum ki kazanan Bolvadin, kazanan Afyonkarahisar, kazanan ülkemiz ve kazanan İslam Alemi olacak. 7 Haziran seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu biliyor ve ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

SİZLER HER ZAMAN PARTİMİZİN YANINDA OLDUNUZ

AK Parti Bolvadin ilçe başkanlığının ziyaretinin ardından Milletvekili adayı Akif Özkaldı’nın seçim bürosu açılışını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki heyet, seçim bürosunun hayırlı olması temennisinde bulundu. Seçim bürosu açılışında ilçe halkı milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösterdi. Milletvekili adaylarıyla fotoğraf çektirmek için çaba harcayan vatandaşlar, Bolvadin’in bundan önce olduğu gibi bundan sonrada AK Parti’nin ve adaylarının yanında olacağını ifade ettiler. Seçim bürosu açılışında konuşan İl Başkanı Yurdunuseven, Bolvadin ilçesinin her zaman AK Parti’ye büyük destek verdiğini vurguladı. Yurdunuseven, “Bolvadinli hemşerilerimiz her zaman partimizin ve bizlerin yanında oldu. İnanıyorum ki bundan sonrada olmaya devam edecekler” diye konuştu.

 

SİZLERİN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİM

Seçim bürosunun açılışına katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Milletvekili adayı Akif Özkaldı, DSİ çatısı altında yaptığı hizmet ve yatırımlara TBMM’de devam etmek istediğini söyledi. Halka hizmet etmeyi kendisine bir görev edindiğini ifade eden Özkaldı, bir çok projeyi Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun destekleriyle hayata geçirdiklerini söyledi. Bin günde bin gölet projesini başlattıklarını hatırlatan Milletvekili Özkaldı, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “2002 yılından bu güne kadar birilerinin hayal bile edemediği yatırımlar ve hizmetler hayata geçti. Öyle ki halka hizmet etmek için yola çıkan partimiz, 2002 yılından bu güne kadar yatırım ve hizmette sınır tanımayarak, ulaşımdan sağlığa, eğitimden çevre ve şehirciliğe, gölet ve barajlardan teknolojiye kadar her alanda yenilikler gerçekleştirdi. Allah’ın izni ile bu değişim artarak devam edecek. Yeni Türkiye’nin inşasında yer almak ve katkıda bulunmak için sizlerin hizmetkarı olmaya talip oldum. Allah bizleri çıktığı bu yolda başarıya ve zafere ulaştırsın.”

 

SEÇİM BÜROSU DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışını Milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Fatih Beder, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki heyet dualar eşliğinde yaptı. Bolvadin ilçesi ziyaretine ve seçim bürosu açılışına Milletvekilli adayları ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in yanı sıraAK Parti eski Milletvekili Ahmet Koca,İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri, ilçe koordinatörleri, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim bürosu açılışının ardından Milletvekili adayları ve partililer Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Editör: Haber Merkezi