Bolvadin İki Tabiat Parkına Kavuşuyor

Orman ve Su işleri Müsteşarı Akif Özkaldı Bolvadin'de bir takım ziyaretlerde bulundu.

Bolvadin, Çay, Bolvadin Kasaba ve Köyleri için menba kalitesinde içme suyu sağlayacak Çay Barajı şantiyesinde incelemelerde bulunan Akif Özkaldı, barajın yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını ve en kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

Mezunu olduğu Bolvadin Endüstri Meslek Lisesi'nde Düzenlenen programa katılan Özkaldı, programın ardından Bolvadin Sosyal Destek Merkezini ve Bolvadin Kaymakamlığını ziyaret etti.

Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı ve Yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirten Akif Özkaldı Bolvadin çevresine iki Tabiat Parkı yapılacağı müjdesini verdi. Bolvadin çevresindeki iki orman arazisinin Tabiat Parkı olarak düzenleneceği bilgisini verdi.

Ziyaretlerin ardından Ak Parti İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı, Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile istişarede bulunan Özkaldı, Horan Parkı'ında yaptığı incelemelerin ardından Bolvadin'den ayrıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Dayı yaptığı açıklamada, desteklerinden dolayı Orman Ve Su İşleri Müsteşarı Akif Özkaldı'ya teşekkürlerini iletti. Bolvadin ve çevresine yatırımların 2018 yılında da artarak devam edeceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi