Bolvadin Çocuk Yuvası'nın Projesine Zeka'dan Destek
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 0-12 yaş arası koruma ve bakıma muhtaç çocuklara hizmet vermekte olan Mehmet Akif Ersoy Çocuk Yuvası Müdürlüğü'nün Sosyal Kalkınma ve Mali Destek Programı çerçevesinde hazırladığı proje, Zafer Kalkınma Ajansı'ndan (ZEKA) destek almaya hak kazandı.
Bolvadin Mehmet Akif Ersoy Çocuk Yuvası Müdürlüğü'nün 'Biz Sizinle Varız' adlı projesi, bölge genelinde toplam 262 proje başvuru içerisinden Mali destek almaya hak kazanan 97 proje arasına girmeyi başardı. 88 bin TL bütçesi olan projenin 79 bin TL'lik kısmını ajansın hibe olarak verdiği bildirildi. 7 Mayıs 2013 tarihinde Kütahya Merkez Zafer Kalkınma Ajansı'na sözleşme imzalamak üzere giden proje sahibi Abdülkadir Kıyak ve Proje Koordinatörü Ali Çekiç, kurum adına sözleşme yükümlülükleri tamamını yerine getirdiklerini, sözleşmeyi imzaladıklarını ve sözleşmeyi onaylanması için Ajans Genel Sekreterliği'ne sunduklarını belirttiler.
Mehmet Akif Ersoy Çocuk Yuvası yetkilileri ise, projeyle yapılacak iyileştirmelerle hayatın çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerinin azaltılacağı, çocukların yaşam kalitesi standartlarının yükseltileceğini anlattı.
Editör: Haber Merkezi