BOLVADİN CEZAEVİ İNŞAAT YAPIM İHALESİ 14 MART’TA YAPILACAK

Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim,Bolvadin’deki yatırımlar ile ilgili bilgi verdi.
Sevim yaptığı açıklamada: ‘‘İlçemize  yapılacak olan ve yapımı devam eden yatırımları takip etmek için Ak Parti Bolvadin İlçe teşkilatı olarak düzenli aralıklarla Ankara’da girişimlerde bulunuyoruz.

Yaptığımız çalışma sonucu yapılmasını planladığımız T tipi cezaevinin ihalesi 14 Mart 2017 Salı günü yapılacak.İlçemize hayırlı olsun.Adliye binası yapım ihaleside Nisan-Mayıs ayları içerisinde gerçekleşecektir.
Bolvadin’e yapılacak olan T tipi cezaevi için daha önce tahsis edilen arsanın zeminin çürük çıkması nedeni ile yeniden Bozkuş mevkiinde hazine arazisi tahsis edildi. Bakanlık yetkilileri tarafından zemin etütü ve arsa incelemesi yapıldı.Daha sonra proje çalışmaları tamamlandı. Yapılacak T tipi cezaevi 1400 kişilik olacak,120 tanede personel için lojman yapımı gerçekleşecek.
İlçe teşkilatı olarak taşıdığımız sorumluluk gereği,ilçemizin menfaatine olan tüm projelerin takipçisiyiz.Yapımına başlanılan emniyet binamız,inşaatı devam eden Bolvadin içme suyu projesi,Emirdağ-Bolvadin-Çay arası duble yol.İhaleye çıkarılacak olan adliye binası ve cezaevi için desteklerini eksik etmeyen Bakanımız Veysel Eroğlu’na,İl Başkanımız İbrahim Yurdunuseven’e, Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve Hatice Özkal’a şükranlarımızı sunarız.’’dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi