Bol-tur hisseleri Belediyede toplandı

BOL-DAV Bolvadinliler Dayanışma Vakfı’na gelir kaynağı oluşturulsun düşüncesiyle Bolvadin Belediyesi ve BOL-DAV Bolvadinliler Dayanışma Vakfı ortaklığı ile 21.08.1991 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen ve Vakfımızın %55 hissesine sahip ol-duğu BOL-TUR İnşaat Turizm İşletmecilik ve Ticaret Limited Şirketindeki Vakfımız paylarının tamamının, Bolvadin Belediye Başkanlığı ve BOL-DAV Bolvadinliler Daya-nışma Vakfı Kurucular Kurulu ve Yönetim Kurulunun ortak kararıyla 24 Ocak 2020 tarihinde hukuki ve mali yükümlülükleri ile Bolvadin Belediye Başkanlığına gayri-menkul takası yoluyla devretmiştir. Bu tarihten itibaren Vakfımızın BOL-TUR İnşaat Turizm İşletmecilik ve Ticaret Limited Şirketi ile herhangi bir ilişkisi kalmamış olup tüm paydaşlara ilanen duyurulur.

Söz konusu müzakerenin sonuçlandırılmasında büyük bir özverili ve basiretli anlayış-larıyla meselelere yaklaşan Bolvadin Belediye Başkanı Sayın Fatih KAYACAN Beye, Bolvadin Belediye Meclisi’nin saygın üyelerine, T.B.M.M 19. dönem Afyonkarahisar Milletvekilimiz ve Eski Belediye Başkanlarımızdan Sayın Ethem KELEKÇİ Beye, BOL-TUR Şirketinin Eski Müdürlerinden Sayın Musa PEKTAŞ Beye, Vakfımızın Ku-rucular Kurulu ve Yönetim Kurulunun üyeleri ile gerek fikirleriyle ve gerekse de fiili gayretleriyle katkı sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Hedefimiz Bolvadin’imiz için doğru ve yakışan ne ise onun üzerinde mutabakat yolla-rını arayıp bulma ve iletişim yollarını her ortamda açık tutarak, açık ve şeffaf bir sağ-duyulu yaklaşım temelinde ortak zemin oluşturma müzakerelerimizin çerçevesini be-lirlemiştir.

Bu sonucun hem Vakfımıza hem Bolvadin Belediyemize, tabiatıyla tüm Bolvadin Hal-kımıza hayırlı, uğurlu olsun.

Saygılarımızla,

BOL-DAV BOLVADİ̇NLİLER DAYANIŞMA VAKFI

Kurucular Kurulu ve Yönetim Kurulu Adına

Yönetim Kurulu Başkanı

Hasan DOĞRUYOL

Editör: Haber Merkezi