Başkan Ömer Dayı’dan 24 Tepsi Baklava İkramı
 

Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av Ömer DAYI, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları ile birlikte Ayasofya Camisinin tekrar ibadete açılması kararı sonrası Bolvadin halkına tatlı dağıttı.
Rabbimizin milletimize lütfu olan bu kararın sevincini Bolvadin halkı ile paylaştıklarını ifade eden Başkan Ömer Dayı Ayasofya’nın 24 Temmuz’da ibadete açılacak olması nedeniyle 24 tepsi baklava ve farklı tatlılar dağıttı.

DAYI “ECDADIMIZA SELAM OLSUN”
Başkan Dayı ikramlar sonrası yaptığı açıklamada: “İstanbul fethinin mirası, Fatih Sultan Mehmet Han’ın kutlu emaneti Ayasofya’nın, asli hüviyetine kavuşarak ibadete açılması milletimize hayırlı olsun. Milletimizin basireti, Cumhurbaşkanımızın dirayeti sayesinde Ayasofya Camii gerçek kimliğine kavuşuyor. Fatih Sultan Mehmet Han ve ecdada selam olsun.Bu karar 15 Temmuzda direniş iradesi gösteren milletimize Rabbimizin büyük bir lütfudur. Fatih Sultan Mehmet Han’a karşı büyük utancımız olan Ayasofya’nın müzeye çevrilmesi kararını ortadan kaldıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle ;

"Ayasofya'nın dirilişi; Mescid-i Aksa'nın özgürlüğe kavuşmasının habercisi, Müslümanların fetret devrinden çıkış iradesinin ayak sesidir, Bedir'den Malazgirt'e, Niğbolu'da Çanakkale'ye kadar, tarihimizin tüm atılım dönemlerini yeniden hatırlayışımızın adıdır."

Editör: Haber Merkezi