Başkan Kayacan, “Mehmet Zeybek, projeleriyle bizlere örnek olmaktadır”

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mısırlıoğlu’nun şahsın ve Belediyeye yapmış olduğu takdir ifadelerini memnuniyetle karşıladığını ancak; yapılan takdir ifadelerinin Saygıdeğer Başkan Mehmet Zeybek’i eleştiri için kullanılmasına üzüntülerini belirtti.

Başkan Kayacan açıklamasında:

“Bolvadin’de göreve geldiğimiz günden itibaren Bolvadin’in birçok noktasında dönüşüm ve yenileme çalışmaları yaptık. Amacımız Bolvadin'imizi imar ve ihya etmekti. Bu uğurda birçok lokasyonda birçok insanla, toplum hukuku ve birey hukukunu gözeterek, anlaşarak, helalleşerek projeler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlerin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen kadirşinas BOLVADİN halkına minnettarız.

Son günlerde basında, Belediyemizin ve ismimin de geçtiği açıklamaları dikkatle takip ediyorum. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Sayın Muhammed Mustafa Mısırlıoğlu’nun şahsıma ve Belediyemize yapmış olduğu takdir ifadelerini memnuniyetle karşıladım.

Ancak, bize yapılan takdir ifadelerinin Saygıdeğer Başkanımız Mehmet Zeybek’i eleştiri için kullanılması şahsımı ve kadirşinas Afyonkarahisarlı hemşerilerimizi çok üzmüştür. AK Parti Belediyeciliğinin en iyi örneklerinden olan Afyonkarahisar Belediyemiz ve Değerli Ağabeyim ve Büyüğüm Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek, Afyonumuzda çok büyük ve önemli projelere imza atmakta ve bizlere de örnek olmaktadır.

Bu hizmetleri yakinen bilen biri olarak, Sayın Mehmet Zeybek’e yapılan eleştirileri haksız buluyorum.

Şöyle ki; kıyas ilminin önemli şartlarında birisi, kıyas edilen iki unsur arasındaki olması gereken ilişki ve münasebettir. Yaklaşık 220.000 metrekare alanda ve 2000 kişiyle yürütülen bir çalışmanın bizim lokasyonel bazda yürüttüğümüz bir çalışma ile kıyaslanmasını doğru bulmuyorum.

Afyonkarahisar’ımızda gerçekleşecek bu büyük projenin, gerek Belediyemizin, Mehmet Zeybek Başkanımızın özverisi, gerekse hükümet desteği ile vatandaşlarımızın hakları zayi olmadan gerçekleşeceğine inanıyorum.

Mehmet Zeybek Başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca, Mehmet Zeybek Başkanımızın, Bolvadin’de yaptığımız işlerde de çok büyük maddi manevi destekleri olmaktadır. Bu katkılarından dolayı da Şahsım ve memleketim adına şükranlarımı sunuyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”dedi.

Editör: Haber Merkezi