BAHÇELİ NEREDE, KILÇIK ORADA
2014 Yerel Seçimlerinde aday olup olmayacağı konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılan Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık'ın, MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin Afyon ve çevresinde gerçekleştirdiği tüm programlara bizzat katılması dikkat çekiyor.
En son Isparta Belediyesinin gerçekleştirdiği açılışlara katılmak üzere Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın özel davetlisi olarak 30 Ağustos’ta Isparta’ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılama heyetinde göze çarpan Nazmiye Kılçık'ın bu tavrı ise partililer tarafından takdirle karşılanıyor.
Önümüzdeki seçimlerde tekrar aday olacağına kesin gözü ile bakılan Dinar'ın MHP'li Belediye Başkanı Saffet Acar, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın gibi isimlerle birlikte Bahçeli'nin tüm programlarına katılmaya özel gayret özen gösteren Kılçık'ın bu tavrı dikkat çekerken, yine MHP'nin başarılı ilçe belediye başkanlarından olan Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol'un ise Tatarlı, Haydarlı, Bolvadin, Konya ve Isparta'da MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin katıldığı hiçbir programa katılmayışı da, önümüzdeki seçimlerde MHP'den aday gösterilmeyeceği yorumlarına sebep oluyor.Bolvadin Postası
Editör: Haber Merkezi