AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISI BOLVADİN’DE YAPILDI
 
Her ay düzenli olarak farklı bir ilçede yapılan ilçe belediye başkanları toplantısının önemine değinen Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, “Belediye başkanlarımız bizim için çok önemlidir. Bu tür toplantılarla Belediye başkanlarımızla sık sık bir araya gelerek onlarla bilgi alış verişinde bulunuyoruz” dedi.
 
AK Parti Afyonkarahisar Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından ilçe belediye başkanlarına yönelik ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ düzenlendi. Bolvadin Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in yanı sıra İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Bolvadin, Sandıklı, Çobanlar, Şuhut, Hocalar, Bayat ve Sinanpaşa belediye başkanları katıldı. İzmir’de düzenlenen mermer fuarına katılan İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik toplantı da yer alamadı.
 
İSTİŞARELER BİRLİKTELİĞİ GÜÇLENDİRİYOR
Toplantıda konuşan İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, bu tür toplantıların belediye başkanları arasında verimliliği arttırdığını ifade etti. İl Başkan Yardımcısı Karadeniz, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Belediye başkanlarımız bizim için çok önemlidir. Onların istek ve taleplerini hem genel merkez nezlin de hem de teşkilatımız nezlin de takibini yaparak katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Belediye başkanlarımızla sık sık bir araya gelerek onlarla bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Buradaki amacımız belediye başkanlarımızın moral ve motivasyonlarını sağlayarak, halka hizmet noktasında daha etkin rol oynamalarını sağlamak.”  
 
İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRMELERDE BULUNUYORUZ
Halkın talep ve isteğine göre belediye başkanlarının yatırım ve hizmet yaptığını ifade eden Yerel Yönetimler Başkanı Karadeniz, yapılan bu toplantıların belediye başkanları arasında birlikteliği kuvvetlendirmek olduğunu söyledi. Karadeniz, “AK Parti milletin partisi olması hasebiyle yaptığımız tüm hizmet ve yatırımları halkımızın isteği doğrultusunda yapmaya gayret ediyoruz. Bu toplantıların diğer bir amacı da Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığımızca Türkiye çapında öne çıkan projelerin ilimizdeki ilçe ve belde belediye başkanlarımıza aktarılmasında önemli bir rol oynamaktadır. İlçe belediye başkanlarımıza yönelik düzenlendiğimiz bu toplantıları belde belediye başkanlarımıza yönelikte düzenleyeceğiz” dedi.
 
BU TÜR TOPLANTILAR BİRLİKTELİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYOR
“Birlik ve beraberlik içerisinde bütün teşkilat kademeleri pekiştiren önemli toplantılardır” diyen İl Başkan Yardımcısı Karadeniz, açıklamasına şöyle devam etti; “Bu toplantılarımızı her ay farklı bir ilçemizde yapılmasıyla hem o ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak hem de ilçe belediye başkanlarımız arasında farkındalık oluşturmaktır. Bu ayki toplantımızda bizleri misafir eden Bolvadin Belediye Başkanımız Fatih Kayacan ile İlçe Başkanımız Halil İbrahim Sevim’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ev sahipliğinden dolayı Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’a hediyeler takdim ettiler. 
 
Editör: Haber Merkezi