ADD Bolvadin Şube'den Ata'ya Ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bolvadin Şube Yönetimi, öğrenciler ve üyeleriyle birlikte 10 Kasım Atatürk'ün ölümünün 81. Yılında Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu.

ADD Bolvadin Şube Başkanlığı Sekreteri İlyas Kaan Taytak başkanlığındaki ADD üyesi heyet Ankara'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yılı nedeniyle Anıtkabir'e gitti.

10 Kasım dolayısıyla Ankara’ya giden heyet, sabah saatlerinde düzenlenen resmi törenin ardından Anıtkabir’i ziyaret etmeye başladılar. Milyonlarca ziyaretçinin akın ettiği Anıtkabir'e giriş yapan vatandaşlar, daha sonra Atatürk'ün mozolesini ziyaret edebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Genç, yaşlı, çocuk, ellerinde Türk bayrakları Anıtkabir'i ziyaret eden ADD Bolvadin şube yönetimi, öğrenciler ve üyeleri, saygı duruşunu Anıtkabir’de gerçekleştirdiler. Aslanlı yolda başlayan ziyaret, Atatürk’ün mozolesine ziyareti ile devam edip, Anıtkabir’de atamızın kişisel eşyalarının bulunduğu müzenin gezilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi