AB Proje Toplantısı Yapıldı

Avrupa Birliği Erasmus+ programı kapsamında gerçekleştirilen “UPraising VET Skillsforinnovation in EuropeanElectrotechnicalSector – WirelessUP!” konulu programının üçüncü ayağı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi.

Programa Hırvatistan, Slovenya, Çekya ve Almanya’dan proje ortakları katıldı.İlk gün(6 Kasım 2018) Proje Koordinatörü Prof. Dr. Cantürk Kayahan ve Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Fatih Bıyıklı ile program katılımcıları AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Ahmet Necdet Sezer Kampusü, Merkez Kütüphane ve Güzel Sanatlar Fakültesi gezildi.

Program Bolvadin Meslek Yüksekokulunda Araş.Gör. Fatih Serttaş ve Araş.Gör. Tolga Özer’in sunumlarıyla devam etti. 1. Gün projenin dış paydaşlarının katılımıyla Araş.Gör. Fatih Bıyıklı’nın sunumu ile sona erdi.

2. gün (7 Kasım 2018) Bolvadin Meslek Yüksekokulunda projenin değerlendirilmesi ve yapılacaklar konusunda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantının ardındanKırkgöz Kampüsü Yerleşkesini turlayan katılımcılar Merkez Kampüs ve Kırkgöz Kampüsüne hayran kaldıklarını dile getirdiler. Öğleden sonra Bolvadin ilçe merkezi gezildi ve Afyonkarahisar’a geçildi.

Katılımcılar Ahmet Necdet Sezer Kampüsü, Merkez Kütüphane, Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Müzesi ve teknoloji laboratuvarlarında bir gezi yaptılar.

Proje toplantıları akşam yemeğinin ardından sertifika takdimiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi