En Uygun Fiyatla Netbook

Teknolojik ürünlere kampanya dönemlerinde alındığında oldukça ucuz fiyatlarla sahip olabiliyoruz. Artık herkes için vazgeçilmez bir cihaz olan laptoplar, notebooklar ve diğer bilgisayar çeşitleri de indirimli satış dönemlerinde oldukça uygun fiyatlarla satılmaktadır. Şu anda vatan bilgisayar online satış mağazasında İntel netbook %34 indirimli satılmakta ve eğer alırsanız yaklaşık 580 lira kazancınız olmaktadır.

İntel işlemci markası ile indirimli fiyatla satılan bu bilgisayar celeron işlemci teknolojisine sahiptir. 2 GHz işlemci hızı ve 4 GB RAM kapasitesine sahiptir. Disk kapasitesi 500 GB ve ekran boyu 11,6 inch dir. Bu özellikleriyle evinizdeki ve ofisinizdeki ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilecektir.

Netbook Fırsatı Vatan Bilgisayarda

Vatan bilgisayarda tüm elektronik ürünlerde olduğu gibi bilgisayarlar da üretici firmaların ve ithalatçı firmaların garantisiyle satılmaktadır. İntel garantisiyle satıla netbook sizin için kaçırılmayacak bir fırsattır. Hemen vatanbilgisayar.com adresine girerek ürünü ve özelliklerini inceleyebilirsiniz. Ürünün farklı noktalardan görüntülerini de görebileceksiniz. Almaya karar verdiğinizde de online sipariş edebilirsiniz.

Sipariş ettiğiniz ürün kargo ile garanti belgeleriyle evinize teslim edilmektedir. Eğer İstanbul’da oturuyorsanız da 3 saat içinde motokurye ile ürün size teslim edilmiş olacaktır. Taksit seçeneklerimizden de yararlanarak bu güzel ürüne sahip olma fırsatını kaçırmayınız. Vatan bilgisayarda en kaliteli markaların teknolojik ürünleri bulunmaktadır. Sitemizi belli zamanlarda ziyaret ederek fırsat ürünlerinden ve kampanyalardan haberdar olunuz.

KAYNAK: http://www.vatanbilgisayar.com/netbook/

 

 

Editör: Haber Merkezi