Bayram Yüksel’in müdürlüğe terfisi öğrenci leri ve velilerince sevinçle karşılandı

Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal İlk Okulunda Bayram var.Okulun öğrencileri ve velileri sınıf öğretmenlerinin Müdürlüğe terfi etmesine derecesiz sevindiler. Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Okulunda öğretmeni olarak göreve başlayan Bayram YÜKSEL’in Öğretmenlik mesleği sürecince yaptığı çalışmalarının ödülünü en sonunda amirlerinin uygun görmeleriyle okul müdürlüğüne terfi etmesine en çok öğrencileri ve velileri tarafından sevinildi.

Bayram Yüksel mesleğine başladığından bu güne görev yaptığı her okulda disiplinli çalışması öğrencilerine sert gözükse de tüm öğrencilerinin onu sevgi ve saygıyla sevmesi Tatarlı okulunda görevliyken kurduğu izcilik ekibiyle yaptığı faaliyetlerini Merkezde Şakir Ünver de yaptığı faaliyetleri, Öğrencilerine ilk defa düzenlediği Kocatepe,Dumlupınar,Çanakkale gibi gezilerin düzenlemesi,Okulun folklor ekibi,Piyes –Tiyatro ekibi gibi çalışmaları öğrencileri ve velilerince takdirle karşılanmıştı.

Rotasyon nedeniyle Müdür muavinliğinde değişiklik yapılması onu sınıf öğretmenliğine döndürdü. Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Okulunda öğretmeni olarak göreve başlayan Bayram YÜKSEL’in çalışmaları amirlerince Müdürlüğe layık görülerek atanması onu tanıyanları sevince boğdu.

Bundan böyle okulunda yapılan tüm faaliyetlerde milli duygularla dolu açılış konuşmaları yaparak tüm öğrencilerini Yavrum,Evladım,Çocuklarım diye bağrına basacağını onların başarılı birer öğrenci olmalarına özen göstererek çalışacağına bir öğrenci velisi olarak inanıyor Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal İlköğretim Okulu öğretmenliğinden TOKİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN yeni Müdürümüz Sayın BAYRAM YÜKSEL’E başarılar diliyorum.İnanıyorum okulların açılmasıyla öğrencilere en iyi eğitim programlarıyla yepyeni projeler üreterek onu atayan amirlerin yüzünü kara çıkarmayacaktır.Kendisini Tatarlı okulundan bu güne yakından izliyorum ve çalışmalarını takdir ediyorum.Basın olarak yanındayız sayın müdürüm.BAŞARILAR…

Ayhan Kalkan Araştırmacı Gazeteci Yazar.