Başarılı öğrenciler iz bırakanlar kitabına girdi

Dinarda şimdiye kadar liselerde okuyan başarılı öğrenciler yazarımız Ayhan Kalkan’ın hazırlamış olduğu İZ BIRAKANLAR kitabına girmişlerdir.

57 YIL önce Dinar Ortaokulu öğrencilerinden 13 öğrenci ödüllendirilmişti. 1961 Yılında Dinar Ortaokulu 1.sınıftan Gönü Köseli, İlker Kitiş, Vesile Tokyüz, Abdurahman Şahin;2.sınıftan Güner Ünlüsan, Gülten Ertem, Kemal Özdemir, Rüştü Balcı,Mustafa Türkoğlu; 3.sınıftan Ahmet Eren, Mehmet Bozoklu, Celil Özdemir, ve İbrahim Doğan isimli öğrenciler okullarında sene sonu okul müdürü Hulisi Tanyeri imzalı aldıkları İFTİHAR LİSTESİYLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİ. O yıllarda Teog yoktu ama okulda iftiharla geçmek büyük başarıydı.

1999 YILI ANADOLU LSESİNİN 4 İFTİHARLI ÖĞRENCİLERİMİZ DE BU GÜN 3 Ü UZMAN DOKTOR, 1 İ DE ÖĞRETMEN OLARAK GÖREV YAPIYOR. Bunlar; Uz.Dr.Gülcan KOPARAN,Uz.Dr. DUYGU KALKAN, Uz. Dr.Fatma YAVUZ ve Bilgisayar Öğretmeni Burçin DEMİREL’dir.

Son yılların şampiyonları olarak da Fatih,SPK,İmam hatip ortaokulu ve Dinar TOKİ Şehit Gürdal Orta Okulundan 2017 TEOG Türkiye Şampiyonlarımız olarak AYTEKİN KALKAN,BARIŞ ARDA ŞAHİN, EFEKAN OZER İskender, MEHMET SABRİYE, SENA CEYDA İRİOĞLU,YILMAZKAYA, KAĞAN SALMAN,SAMET BULDANLIOĞLU, REMZİYE GURDAL, FEYZA KİRAZ ve ERDEM NAZ çeşitli illerdeki önemli okullarda eğitime başlamalarıyla şu anda baskıda olan DİNARDA İZ BIRAKANLAR Kitabında başarılı olmalarıyla ve Kitapta ayrıca başarılı eğitimleri sonrası yeni mesleklerine başlayan Mühendis,Hakim,Savcı ve Avukatlarımız kitapta yer almışlardır.