Ayhan Kalkan’ın köşe yazısı rekor kırdı

Araştırmacı Gazeteci yazarımız Ayhan KALKAN Köşe yazıları Sitelerimizin yayın bilgilerine göre 2015 yılından bu güne Belediye,Umut ve Zafer Sitelerindeki kayıtlarda yazılarının tıklanarak okunması Yeni yayına giren Gündem Sitesinde 12 köşe yazısı,Belediye Sitesinde 130 köşe yazısı,Umut Sitesinde 177 köşe yazısı ve Afyon Zafer Sitemizde 188 köşe yazısı yayınlanmıştır.Dinar Haberleri sitesinde yayın no ve izleme sayısı toplu yazılıdır.Köşe yazarları ayrılmamış olduğu işin bilgi alamadım.

Sitelerimizden Belediyemiz sitesinde ve diğer sitelerde yazarın yazılarını kaç okuyucu tarafından izlendiğini rakamlarla göstermektedir.

İşte yazarımızın sitemizde yayınlanan 1 Ağustos günü yayınlanan Dinarın Mahalle ve sokakları yazısı 5 günde Umut’da 323,Gündem’de 178,Belediye sitesinde 412 kişi Toki ilk okuluna Müd.Bayram tayini yazısı Umut da 510,Belediye de 420,Gündem de 199 tıkladığını gördük.

Sitelerimizde yazarın sitelerdeki 188 yayınlanmış YAZISI ve FOTOĞRAFLARDAN ÖNEMLİ KÖŞE YAZILARINDAN 70’E YAKINI DİKKATE ALINIŞ.Köşe yazıları en azı 518 tıklama ençoğu 6002 tıklama arasında değiştiğini yapılan incelemede gördük.

Hele ki bu köşe yazılarından BELEDİYE SİTESİNDE 28 Ocak 2015 günü yayınlanan “Başarının sevinci Çalışmaya ve sık sık başarı duasına bağlıdır” başlıklı yazısı günümüze kadar 31.501 defa tıklanarak REKOR KIRDIĞINI GÖRDÜK. Bu bizim için sitemizin Haberlerini ve köşe yazarlarımızı izleyenlerin ne kadar önem verdiğini gösteren bir durumdur.

Belediyemiz Basın Bürosu olarak Başkanımız Saffet ACAR adına yazarımız Ayhan Kalkan’ı içtenlikle kutlar başarılarının devamını dileriz.